Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 سیستم تشخیص چهره کاربران فیس بوک متوقف می‌شود

سیستم تشخیص چهره کاربران فیس بوک متوقف می‌شود

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به علت احتمال به وجود آمدن مخاطرات اجتماعی، فیس‌بوک سیستم شناسایی چهره‌اش را غیرفعال می‌کند. تشخیص چهره کاربران فیس بوک سبب شده بود تا کاربران این پلتفرم در عکس و ویدئوها به راحتی تشخیص داده شوند.

یکی از معاونین بخش هوش مصنوعی این شرکت، به نام جروم پزنتی اعلام کرده است: متخصصین در حال تدوین قوانینی هستند تا بتوانیم از این تکنولوژی بهره‌مند شویم. اما در حال حاضر آن جنبه‌هایی از این موضوع که برایمان شفاف نیست، سبب محدودسازی کاربرد این تکنولوژی در پاره‌‎ای از موارد شده است.

این شرکت زمانی اقدام به غیرفعال کردن تشخیص چهره کاربران فیس بوک از روی پلتفرم خود کرد که دنیای فناوری‌های هوش مصنوعی با چالش سازگاری و ناسازگاری این نوع تکنولوژی با اخلاق دست‌وپنجه نرم می‌کرد. اهمیت موضوع به نحوی بود که بنا بر گفته سخنگوی این شرکت احتمال دارد این تکنولوژی تا دسامبر 2021 به طور در کل جهان حذف شود.

حتی پس از حذف کامل تشخیص چهره کاربران فیس بوک، امکاناتی که می‌توانستند محتوای تصاویر را برای افراد کم‌بینا و یا نابینا شرح دهند نیز اسم کاربران موجود در تصاویر را نمی‌آورد.

اما فیس‌بوک بهره‌برداری از این تکنولوژی را در سایر پلتفرم‌هایش تأیید می‌کند، زیرا بر این عقیده است که این فناوری می‌تواند ابزار کارآمدی برای شناسایی هویت افراد باشد.

تشخیص چهره کاربران فیس بوک

تشخیص چهره کاربران فیس بوک زیر ذره‌بین مسئولان

این فناوری شرکت فیس‌بوک مدت زیادی است که زیر ذره‌بین مسئولان و نهادهای قانون‌گذار قرار دارد. به نحوی که کمیسیون فدرال تجارت ایالات متحده هنگامی که جریمه‌ای به میزان 5 میلیارد دلار را به اتهام نقض حریم خصوصی علیه این شرکت تعیین می‌کرد، درباره آینده این فناوری‌های و چالش‌های احتمالی آن نگران بود.

علاوه بر این موارد، امسال نیز شرکت فیس‌بوک غرامتی به میزان 650 میلیون دلار که به دلیل شکایت تعدادی از کاربران در رابطه گردآوری ویژگی‌های بیومتریک بدون اجازه آن‌ها بود پرداخت کرد.

[irp posts=”18023″]

بسیار از کارشناسان که مخالف این فناوری هستند کاربرد آن را ناقض حریم خصوصی افراد دانسته و مدعی هستند استفاده از این تکنولوژی می‌تواند کنکاش در امور شهروندان را به امری عادی مبدل سازد. از سوی دیگر این تکنولوژی به دلیل کاربردهای امنیتی آن از سوی خرده‌فروشان، کسب و کارها و بیمارستان‌ها طرف‌دارانی دارد.

مدت‌ها قبل از این مناظرات نیز شرکت IBM کاربرد این فناوری را برای شناسایی چهره افراد کنار گذاشته بود. حتی شرکت‌هایی نظیر مایکروسافت و آمازون نیز ارائه این نوع خدمات به پلیس را تا مدت زمان نامشخصی به حالت تعلیق درآوردند.

به نظر شما آیا تصمیم حذف این فناوری توسط فیس‌بوک تصمیم درستی است؟

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]