Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 7 محصول حوزه رباتیک به منظور حمایت از تولید داخل تولید شد

7 محصول حوزه رباتیک به منظور حمایت از تولید داخل تولید شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

تعداد هفت محصول حوزه رباتیک در کشور به منظور رونق دادن به بازار داخلی و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به تولید رسید.

به گزارش هوشیو و به نقل از خبرگزاری مهر، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرده که طبق پیش بینی، رباتیک قرار است یکی از 10 صنعت برتر کشور در آینده باشد. به طوری که در حال حاضر هم کارکرد صنعت رباتیک از محدوده کارخانجات فراتر رفته و شاهد استفاده روزافزون این صنعت در کاربردهای روزمره نیز هستیم. اما توسعه و تحقیق درباره کاربردهای جدید صنعت رباتیک نیاز به توجه ویژه به این رشته و تربیت مهندسانی خلاق و متخصص در رشته رباتیک دارد.

اولین‌بار در سال 1381 رشته مهندسی رباتیک در ایران ایجاد شد و از همان ابتدا روندی روبه‌رشد را آغاز کرد که تا به امروز هم ادامه داشته است.طبق ادعای کارشناسان، طی این سال‌ها افرادی توانمند و حاذق در این حوزه شناسایی شدند و هم‌اکنون در زمینه رباتیک مشغول به کار هستند. البته با وجود رشد استارتاپ‌ها و فناوری در کشور، هنوز موضوعات مربوط به رشته رباتیک در ایران چندان هم مورد توجه قرار نگرفته و سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه بسیار اندک است.

با این وجود البته با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تعداد هفت محصول جدید در حوزه رباتیک تولید شده است.

محصولاتی از قبیل سامانه جراحی رباتیک (سینا)، ربات اسکلت بیرونی اکسوپر (درمانی)، هود هوشمند رباتیک، ربات توانبخشی زانو ربات، ربات توانبخشی آموزش گام برداری، تجهیزات توانبخشی و بازتوانی و سامانه رباتیک هوشمند سنجش و ارزیابی تعادل بدن انسان در توانبخشی، آن هم به شکلی کاملا بومی، که توسط متخصصان داخلی به تولید رسیده و با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهش را به بازار داخلی پیدا کرده است. حتی برخی از این محصولات، بسته به کاربرد و کیفیتی که دارند، توانسته‌اند به بازارهای جهانی هم وارد شوند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]