Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 در رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی کشورمان از هشت محصول فناورانه رونمایی شد

در رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی کشورمان از هشت محصول فناورانه رونمایی شد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، در رویداد آنلاین دوشنبه‌های استارت‌آپی هشت تیم شرکت کردند و هرکدام توانستند دستاوردهایی را در زمینه اینترنت اشیاء، ردیابی خودرو، شبیه‌ساز اتاق جراحی با استفاده از فناوری واقعیت مجازی ارائه کنند.

علی رحمانی یکی از فناورهای شرکت‌کننده در این رویداد از ارائه محصولی با هدف یکپارچه‌سازی هوشمند سرویس‌های موردنیاز کاربران خبر داد. این سامانه دارای دو بخش هاب و IOT است و کاربران می‌توانند به کمک آن امکان یکپارچه سرویس‌های اینترنت اشیاء را داشته باشند.

محمدامین صادقی فناور دیگری بود که از محصولی برای پایش هوشمند و تعمیر تجهیزات رونمایی کرد. به گفته ایشان به طور مثال تجهیزات سردخانه به‌صورت دوره‌ای و در مدت 30 روز یکبار بررسی می‌شوند. در این فاصله اگر دستگاهی نیاز به تعمیر داشته باشد با گذشت 30 روز، هزینه‌های بسیاری را برای کارفرما ایجاد می‌کند. اما دستگاه تعمیر تجهیزات کمک می‌کند تا وسایل سردخانه به طور شبانه‌روزی پایش شوند.

داود خرمن‌زار نیز یکی از فناورهایی است که تکنولوژی اتاق عمل واقعیت مجازی را ارائه داده است. به گفته ایشان این فناوری به دلیل آنلاین شدن آموزش‌ها، کمبود جسد و عدم امکان آموزش حضوری جراحی در دوران کرونا ارائه گردید.

استارت‌آپی

سمیه علایی از دیگر فناورهای شرکت‌کننده در این رویداد آنلاین بود. ایشان با ارائه سامانه هوشمندسازی حمل‌ونقل، به چالش‌هایی نظیر عدم اطلاع از حرکت و توقف کامیون‌ها در مسیر جاده‌ای، وضعیت آب‌وهوا و میزان سوخت موردنیاز برای مسافت‌های تعریف شده پاسخ داد.

محمدجواد فلاح‌پور نیز از فناورهای شرکت‌کننده در این رویداد از محصول دزدگیر هوشمند رونمایی کرد که امنیت بالایی در کنترل ایمنی محیط دارد و می‌تواند با اتصال به اینترنت، کنترل محیط را از طریق پیامک، تماس و قابلیت شنود صدای محیط فراهم کند.

محمدحسن داودی از دیگر فناورهای حاضر در این رویداد در برابر چالش خطای انسانی در نظام سلامت و بیمارستان‌ها، به فناوری «هوشمندسازی بستری بیماران در بیمارستان» اشاره کرد که می‌تواند با هوشمندسازی روند بستری و پایش دقیق حالات بیمار، از مرگ‌ومیر ناشی از خطای انسانی جلوگیری کند. زیرا مرگ به دلیل خطای انسانی سومین دلیل فوت بیماران بستری در بیمارستان است.

سید محمد موسوی از فناورهای شرکت‌کننده در این رویداد از «ردیاب هوشمند خودرو» رونمایی کرد. این محصول در راستای تأمین امنیت بیشتر خودروها که امروزه به یک کالای سرمایه‌ای بدل شده، ارائه گردیده است. این ردیاب قادر است تا با قطع سوخت و برق خودرو، همچنین شنود صدای داخل کابین، اتومبیل را کنترل کند.

در نهایت باید اشاره کنیم که اگرچه امروزه دوربین‌ها عامل بازدارنده نیستند، اما کوثر کرمی یکی از فناورهای شرکت‌کننده در این رویداد با ارائه سامانه‌ای که رابط میان دوربین و هوش مصنوعی است، امکان کنترل محیط از طریق دوربین و ایجاد بازدارندگی را فراهم کرده است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]