برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 رویکردهای استراتژیک ۲۰۲۱ در ارتباط با هوش مصنوعی

رویکردهای استراتژیک ۲۰۲۱ در ارتباط با هوش مصنوعی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

گزارشی جامع بر اساس بررسی روند روبه‌رشد هوش مصنوعی و رویکردهای استراتژیک مربوط به آن در سال ۲۰۲۱ انتشار یافت. این گزارش چگونگی پیشبرد اهداف این فناوری در کشورهای سرآمد این حوزه در سال میلادی گذشته را همراه با نگاهی به وضعیت چالش‌هایی که این فناوری در مسیر خود با آن روبه‌رو بوده است، مد نظر قرار داده است.

گزارش هوش مصنوعی و رویکردهای استراتژیک ۲۰۲۱ دارای هشت سرفصل اصلی تحت عناوین «تحقیق و توسعه»، «عملکرد فنی»، «ابعاد اقتصادی»، «چالش‌های اخلاقی هوش مصنوعی»، «تنوع در هوش مصنوعی»، «آموزش هوش مصنوعی»، «سیاست‌گذاری در هوش مصنوعی و راهبرد دولت‌ها» و «هوش مصنوعی در کشورهای مختلف» است و البته در هر سرفصل، شاخه‌های فرعی مختلفی طراحی و تدوین شده تا به ابعاد کامل هر یک از سرفصل‌ها به‌طور دقیق توجه شود.

رویکردهای استراتژیک

در سرفصل «تحقیق و توسعه» ارتباط مستقیم پژوهش با گسترش این فناوری مطرح شده که بیشتر مرتبط با نیروی انسانی فعال در این حوزه است. در سرفصل نخست این گزارش، یعنی «عملکرد فنی»، علاوه بر بررسی فعالیت نیروی انسانی به کارآمدی ابزارهای به‌ کار گرفته شده در این زمینه توجه شده است. در سرفصل «ابعاد اقتصادی»، با تکیه بر سوددهی و گردش‌های مالی مترتب بر دستاوردهای هوش مصنوعی گزارشی تهیه شده است. در سرفصل «چالش‌های اخلاقی هوش مصنوعی»، به دغدغه‌های اخلاقی که ممکن است در ارتباط با استفاده از این فناوری ایجاد شود پاسخی بر اساس بررسی عملکردها داده شده است. گزارشگران در سرفصل «تنوع در هوش مصنوعی»، به زیرشاخه‌های متعدد و گوناگونی که از ارتقای سطح کیفی این فناوری به دست می‌آید پرداخته‌اند. همچنین آنان در سرفصل «آموزش هوش مصنوعی»، نقش تعلیم و تربیت نیرو و منابع انسانی نسل جدید را در پیشبرد اهداف توسعه در حوزه فناوری هوش مصنوعی بررسی کرده‌اند. سرفصل «سیاست‌گذاری در هوش مصنوعی و راهبرد دولت‌ها» نیز مربوط به بررسی روش‌های کلی اتخاذشده توسط دولت‌ها برای نیل به مقصودشان در زمینه هوش مصنوعی است. و سرانجام در هشتمین و آخرین سرفصل این گزارش جامع تحت عنوان «هوش مصنوعی در کشورهای مختلف» نتایج و برآیند کلی استفاده از این فناوری، با نگاهی به چند کشور مطرح و نیز چند کشور مناسب برای موردنگاری، مورد بررسی قرار گرفته است.

با بررسی این هشت سرفصل مرتبط با هوش مصنوعی در بازه زمانی یک‌ساله و حوزه جغرافیایی فراگیر بین چند کشور مطرح، کوشیده شده تا شرایط هوش مصنوعی در جهان به‌خوبی بررسی و توصیف شود تا دستیابی به دیدگاهی جامع در این حوزه با مطالعه این گزارش جامع میسر گردد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]