پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 به صفر رسیدن ریسک معاملات مالی با محصول جدید هوش مصنوعی

به صفر رسیدن ریسک معاملات مالی با محصول جدید هوش مصنوعی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

بورس بازار تبادل اوراق بهادار در بستر اینترنت است؛ این بازار از قرن سیزدهم با خرید و فروش اوراق بهادار در مقابل منزل شخصی به نام واندر بورس (van der Beurze) شکل گرفت و پس از آن خرید و فروش اوراق بهادار «بورس» نام گرفت.

بورس در ایران از سال 1315 با ورود کارشناسان هلندی و بلژیکی برای تدوین قوانین مربوط به آن تشکیل شد و در سال 1345 در تهران قانون تشکیل بورس اوراق بهادار تصویب شد. امری که همیشه چه در جهان و چه در ایران بازار بورس را تحت‌تأثیر قرار داده، پیش‌بینی ناپذیر بودن این بازار و خطر سرمایه‌گذاری در آن است؛ چنان‌که عده‌ای از آن منتفع و عده‌ای زیان می‌بینند. در تمام طول تاریخ اقتصادی مدرن، بورس با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی، فراز و فرودی را تجربه کرده که سرمایه اشخاص نیز از آن متأثر شده‌است.

با همه این احوال، ورود هوش مصنوعی به این عرصه امکان پیش‌بینی در بازارهای مالی را فراهم کرده ‌است. مدیرعامل یک شرکت دانش‌‍‌بنیان در این‌ مورد گفته‌ است، با وجود این سیستم، افراد دیگر نباید نگران سرمایه‌گذاری در بازارهای جهانی باشند. فیاض فر در مورد این محصول عنوان کرد: «با وجود آن ریسک معاملات در بورس کاهش می‌یابد چرا که با توجه به داده‌هایی که دریافت می‌کند و با تحلیل آماری آن‌ها به کمک هوش مصنوعی، می‌تواند خطر معاملات مالی را به صفر برساند.»

این محصول که پیش از این در شرکت‌های مالی خارجی مورد استفاده قرار گرفته است، یک تفاوت نیز با محصولات پیش از خود دارد و آن این است که نمونه خارجی این محصول، توان حضور در بازارهای مالی بزرگ جهانی چون رمز ارزها را ندارد؛ اما نمونه تولیدی این شرکت دانش‌بنیان دارای چنین قابلیتی است و در تمامی بازارهای بزرگ مالی قابل استفاده است و توان پیش‌بینی دارد.

فیاضی فر، مدیرعامل این شرکت افزود: «هر ساله در بازارهای مالی جهان مقدار زیادی از سرمایه شرکت‌کنندگان از بین می‌رود؛ طبق آمارهای جهانی، مقدار این زیان حدود نیم میلیارد دلار برآورد شده ‌است اما با استفاده از هوش مصنوعی در این عرصه می‌توان این زیان را جبران کرد و حتی به صفر رساند.»

استفاده از این محصول موجب رونق گرفتن بازارهای جهانی به سبب جذب اعتماد تعداد بیشتری از افراد خواهد شد؛ محصولی که با پیش‌بینی بازار مالی، خطر از بین رفتن سرمایه اشخاص را به صفر خواهد رساند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]