برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 ریشه‌یابی عدم توسعه متوازن هوش مصنوعی در کشور

ریشه‌یابی عدم توسعه متوازن هوش مصنوعی در کشور

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری ایرنا، مرتضی تقوایی حسین‌زاده، مدیر عامل یکی از شرکت‌های مجری پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی به وسیله هوش مصنوعی، در ارتباط با مشکل عدم توسعه متوازن گفت: اغلب مسئولان سیاست‌گذار در سطوح استانی و حتی کشوری با فواید هوش مصنوعی در جهان امروز آشنا نیستند. بر این اساس ضرورت دارد تا در قالب یک تور موقت ایشان را به درستی با هوش مصنوعی آشنا ساخت.

به گفته ایشان در جلساتی که با برخی از مدیران داشتند، با توجه به کاربردی که هوش مصنوعی در حوزه مسئولیتی ایشان داشت، عنوان شد که هوش مصنوعی می‌تواند به طور سالانه بیش از 500 میلیارد تومان بهره‌وری داشته باشد. اما پاسخی که دریافت کردند آن بود که اگر این موضوع حقیقت داشته باشد چرا به ذهن خودمان نرسیده است. حسین‌زاده این دست از اظهار نظرها و برداشت‌ها درباره هوش مصنوعی را ناشی از فهم نادرست مسئولان کشور از هوش مصنوعی می‌داند.

ایشان در شرح این موضوع عنوان می‌کند که بسیاری هوش مصنوعی را همان اتوماسیون اداری می‌دانند که اعضای یک اداره اطلاعات خود را برای ورود و خروج در آن وارد می‌کنند. در حالی که این برداشت‌ها باید از طریق آموزش‌های لازم تصحیح شود.

هوش مصنوعی ایران

پژوهشکده‌های مطالعاتی

علاوه بر این، ایشان تأکید کردند که در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان در حال تبدیل شدن به پژوهشکده‌های مطالعاتی هستند. هر کدام با توجه به خدماتی که به بخش دولتی و خصوصی ارائه می‌دهند از نظر مالی روی پای خود ایستاده‌اند. حسین‌زاده بر این عقیده است که این پژوهشکده‌ها راهکاری جز فعالیت پروژه محور ندارند و باید بتوانند توانشان را به کارفرماها نشان دهند.

ایشان ضمن اشاره به عدم توسعه متوازن هوش مصنوعی، ادامه می‌دهد ذهن انسان بر اساس ماهیت طبیعی خود نمی‌تواند داده و شاخصه‌های متفاوت را به صورت یکپارچه تحلیل کند. از طرفی در صنایع مادر با توجه رشد داده‌ها باید بتوانیم به کمک هوش مصنوعی تحلیل‌های یکپارچه و تصمیم‌گیری‌های بدون نقصی داشته باشیم. به بیان دیگر در جایی که بشر توان محاسبه ندارد، باید از هوش مصنوعی استفاده شود. این موضوع در کنار بهره‌وری عظیمی است که هوش مصنوعی به دنبال دارد می‌تواند نظر کارفرمایان را برای استفاده از فناوری جلب کند. به طور مثال در یک پروژه، بهره‌وری به بیش از 15 میلیارد تومان رسید که رقم قابل وجهی است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]