Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 سند همکاری بیست‌و‌پنج ساله ایران و چین ، دروازه ورود فناوری به کشور

سند همکاری بیست‌و‌پنج ساله ایران و چین ، دروازه ورود فناوری به کشور

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

در روزهای اخیر موضوع سند همکاری بیست‌و‌پنج ساله ایران و چین تبدیل به داغ‌ترین بحث شده و بسیاری از آن به عنوان یک دستاورد یاد می‌کنند و خیلی از افراد هم از آن انتقاد کردند.

آخرین‌بار در خرداد 99 متن 18 صفحه‌ای این سند همکاری منتشر شد و حالا بعد از 4 ماه نمایندگان دو کشور آن را امضا کردند. نگاهی عمیق‌‍تر به سند همکاری بیست‌و‌پنج ساله ایران و چین اما نشان می‌دهد که در این قرارداد به مسائل فناورانه توجه ویژه‌ای شده و قرار است بعد از امضای آن شاهد پیشرفت فناوری در کشورمان باشیم.

محوریت اصلی بخش‌های مربوط به فناوری این قرارداد توسعه ارتباطات سیار، ساخت و توسعه گوشی‌های هوشمند برای کاربران، توسعه موتور جست‌و‌جوی بومی و همچنین پیام‌رسان‌ها و ایمیل‌های بومی بوده است و قرار است طرف چینی نقشی موثر در انتقال تجربه به ایران داشته باشد.

سند همکاری بیست‌و‌پنج ساله ایران و چین

از دیگر موارد مهم مربوط به فناوری که در این قرارداد به آن اشاره شده می‌‎توان از سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف فناوری، ازجمله ایجاد شبکه‌های هوشمند  و شهر هوشمند و پارک فناوری، موارد فناورانه در حوزه دفاعی و نظامی و حتی سرمایه‌گذاری در بخش فناورانه کشاورزی ایران، نام برد.

برخی از مهم‌ترین عناوین مربوط به اقداماتی که قرار است بین دو کشور ایران و چین صورت گیرد بدین شرح هستند: ایجاد مراکز صنعتی و فناوری‌محور، انتقال فناوری‌های خودرویی، توسعه فناوری در بنادر دریایی، ساخت کارخانجات تجهیزات و فناوری‌های جدید حوزه آب و برق، توسعه تولید انرژی پاک، همکاری رسانه‌های آنلاین دو کشور، ایجاد پارک فناوری مشترک، همکاری در زمینه فناوری و ارتباطات، سرمایه‌گذاری مشترک در ساخت شهر هوشمند، همکاری‌های سلامت‌محور، گسترش همکاری نهادهای فناوری و علمی، ایجاد صندوق مالی مشترک در حوزه علمی و فناوری، انتقال فناوری‌های کشاورزی و همکاری فناورانه در بخش نظامی.

با همه انتقادهایی که به سند همکاری بیست‌و‌پنج ساله ایران و چین می‌شود، در صورتی که این قرارداد بلندمدت با انتقال فناوری‌های مختلف به معنای واقعی همراه باشد، انتظار می‌رود جنبه‌های مثبت آن بیشتر از جنبه‌های منفی‌اش باشد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]