فناوری پسا هوش مصنوعی را باید با دادهکاوی به بلوغ برسانیم
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی معاونت علمی و فناوری دفتر ریاست جمهوری، ظهور فناوری پسا هوش مصنوعی را از رویدادهای نزدیک به این دوران دانست و در اینباره اظهار داشت: «باید بدون تاخیر و با کمک دادهکاوی بتوانیم فناوری پسا هوش مصنوعی را به بلوغ برسانیم.»
به نقل از خبرگزاری مهر، در مراسم آنلاین «شناخت و تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا» که در روز چهارشنبه 17 دی ماه 1399 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، دکتر مجید نیلی احمدآبادی درباره ظهور دوره پسا هوش مصنوعی صحبتهایی را ایراد کردند و در این زمینه بیان داشتند که دادهکاوی هوشمند به توان علوم شناختی برای تحریک جامعه علمی و شرکتهای دانش بنیان است. برگزاری این فراخوان در نهایت به انتخاب تیمهای برگزیده انجامید.
دبیر توسعه علوم فناوری شناختی معاون علمی و فناوری بر نیاز به فناوری پسا هوش مصنوعی برای تحلیل دادهها تاکید کرد و گفت: باید بدون تاخیر و با استفاده از داده کاوی بتوانیم فناوری پسا هوش مصنوعی را به بلوغ برسانیم. ما میبایست با بهرهگیری از این فناوری درک مخاطب و اثربخشی را در موضوع اندازهگیری کنیم.
دکتر نیلی احمدآبادی اظهار داشتند: دادهکاوی هوشمند به توان علوم شناختی میتواند در حکمرانی، سیاستهای ملی و اقتصادی و دیگر زمینهها تاثیرگذار باشد. از این رو، ما نیز میتوانیم با بهرهگیری از این فناوری، با سرعت بیشتر و چشم بازتر، برنامهریزی و سیاستگذاری در حوزههای مختلف را انجام دهیم.
خبرگزاری مهر گزارش داد این مراسم با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری دکتر سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری در علوم شناختی دکتر کمال خرازی و دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی دکتر مجید نیلی احمدآبادی برگزار شد. برگزیدگان این فراخوان در نهایت معرفی و از آنان تقدیر شد.
بعد از گسترش و توسعه کامل هوش مصنوعی، نسخه پیشرفته و ایمنی از آن وجود خواهد داشت که همراه با تلفیق هوش انسانی است و آن را به یک هوش جدید تبدیل میکند که فقط برای افزایش کارایی بدون هیچگونه خطرات امنیتی یا نقص استفاده میشود. بشر برای دستیابی به آن مرحله از پیشرفت، مجبور است در زمینه فناوری هوش مصنوعی موجود عمیقاً تحقیق کند تا آن را ایمنتر و دوستانهتر سازد.
دیگر مطالب مربوط به هوش مصنوعی در ایران را از دست ندهید