Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 قرص‌های رباتیک جایگزین تزریق انسولین می‌شوند!

قرص‌های رباتیک جایگزین تزریق انسولین می‌شوند!

زمان مطالعه: 2 دقیقه

این قرص‌های رباتیک که RoboCap نام دارند، با ژلاتین پوشانده شده‌اند و یک مخزن کوچک در انتهای خود دارند. مشخصه اصلی این قرص‌های کپسولی‌شکل، تونل‌زنی در بدنه اصلی خود است.

به گزارش هوشیو، دانشمندان و محققان MIT یک کپسول دارویی جدیدی به نام RoboCap ساخته‌اند که می‌تواند کاملاً جایگزین تزریق انسولین شود! این کپسول‌های رباتیک، توانایی شنا کردن در سد مخاطی روده کوچک را دارند، قبل از اینکه نهایتاً اجزای دارو را تحویل موضع دهند.

قبل از اختراع این کپسول‌های رباتیک، هیچ راهی برای نفوذ داروهای پروتئینی از طریق سد مخاطی در روده‌های گوارشی وجود نداشت، بنابراین پزشکان مجبور بودند مستقیماً داروی انسولین را به بیماران خود تزریق کنند.

جووانی تراورسو، استادیار توسعه مهندسی مکانیک در MIT و متخصص گوارش در بیمارستان زنان و بریگهام، در این باره گفت: «با جابه‌جایی مخاط، می‌توانیم دارو را در نواحی مختلف بدن به مقدار زیاد پراکنده کنیم و جذب مولکول‌های کوچک و بزرگ را افزایش دهیم.»

حقیقت آن است که هنگامی که داروهای پروتئینی به صورت خوراکی استفاده می‌شوند، این داروها قبل از اینکه به سد مخاطی نفوذ کنند و در شرایطی که هنوز در حال بیشتر شدن هستند، توسط محیط اسیدی در روده‌های گوارشی تجزیه می‌شوند؛ در حالی که این کپسول‌های رباتیک جدید به‌راحتی می‌توانند از مخاط و روده‌های گوارشی عبور کنند و انسولین و وانکومایسین را تحویل بدن دهند.

شریا سرینیواسان که نویسنده اصلی این مقاله است، توانست یک کپسول محافظ ایجاد کند. این کپسول به‌گونه‌ای طراحی شده که از راه مخاط تونل بزند و به‌راحتی به مانع نفوذ کند. او در این خصوص گفته: «به عقیده من اگر بتوانیم از طریق مخاط تونل بزنیم، می‌شود دارو را مستقیماً روی اپیتلیوم گذاشت. پس کاری که باید کرد این است که شما این کپسول را می‌خورید و لایه بیرونی در دستگاه گوارش شما حل می‌شود و بعد از آن، تمام کارهایی را که قرار است از طریق مخاط صورت گیرد، انجام می‌شود.»

کپسول‌های RoboCap که با ژلاتین پوشانده شده‌اند و یک مخزن کوچک در انتهای خود دارند، دارای ویژگی تونل‌زنی در بدنه اصلی خود هستند. هنگامی که RoboCap با یک سطح PH خاص تماس پیدا می‌کند، یک موتور داخلش شروع به چرخش می‌کند و بنابراین به RoboCap اجازه می‌دهد از طریق موانع مخاطی نفوذ کند.

کاری که کپسول RoboCap انجام می‌دهد این است که به طور موقت سد مخاطی اولیه را جابه‌جا می‌کند و سپس دارو را به صورت موضعی، پراکنده می‌کند و از این طریق، جذب را افزایش می‌دهد.

تراورسو در این باره می‌گوید: «با عملی کردن این پژوهش‌ها در مورد کپسول‌های RoboCap می‌توانیم شرایط خوبی را برای جذب دارو فراهم کنیم.»

بنر اخبار هوش مصنوعی

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]