مدرسه مخترعین دانشگاه اصفهان ویژه نوجوانان و جوانان برگزار میشود
سمیرا جبروتیان به عنوان مدیر شتابدهنده اسمارتک گفت: مدرسه مخترعین دانشگاه اصفهان با رویکرد آموزش و ارتقای مهارتهای نوآفرینی، ابداع و اختراع برای نوجوانان و جوانان با همکاری انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه اصفهان برگزار میشود.
بنیادیترین هدف این مجموعه توانمندسازی و ساخت محیطی خلاق با بهرهوری از افرادی کارآمد، کارآفرین و باتجربه در حوزههای گوناگون است و این مجموعه در تلاش خواهد بود تا بتواند راه را برای آیندهسازان و کارآفرینان جوان آسان و مهیا کند.
جبروتیان در ادامه محتوای آموزشی این مدرسه را تبیین کرده و اظهار داشت که برنامه کاری این مدرسه شامل ارائه آموزشهای کاربردی دانشگاهی به زبانی آسان و قابل فهم برای دانشآموزان خواهد بود. این برنامهها به شکلی ترتیب داده شدهاند تا تواناییهای اجرایی شرکتکنندگان برای نوآوری و اختراع، به حد قابل قبولی رشد کرده و همچنین با اصول و مبانی آموزشهای دانشگاهی در رشتههای مختلف مهندسی آشنایی پیدا کنند.
وی بیان کرد که علاج پیشرفت علمی کشور تنها در نوآوری و ابتکار، شجاعت علمی، اعتمادبه نفس شخصی و ملی و کار متراکم و انبوه خواهد بود. او همچنین اظهار داشت : جای توجه به حوزههای نوآوری، فناوری و کارآفرینی، در دانشگاهها و مدارس کشور خالی است. و ما امروز باید بدانیم که دیگر علم به تنهایی کفایت نمیکند؛ باید بین علم و فناوری و فناوری و صنعت و همچنین صنعت و توسعه کشور ارتباط ایجاد کرد.
جبروتیان به عنوان مدیر شتابدهنده اسمارتک خاطرنشان کرد: اولین مجموعه دورههای مدرسه مخترعین دانشگاه اصفهان در هفت فاز با همین هدف تعریف شده است. برنامه این مجموعه شامل ۱۵ ساعت کارگاه مخترع شو و ۵۰ ساعت کارگاه مقدماتی رشتههای برنامهنویسی، الکترونیک و مکانیک خواهد بود. برگزاری این دوره به شکل آنلاین خواهد بود و علاقهمندان از سراسر کشور برای ثبت نام در این دوره اقدام کردهاند.
جبروتیان در ادامه به معرفی سرفصلهای کارگاه مخترع شو پرداخت. این کارگاه شامل آشنایی با اصول اولیه اختراع و مزیت آن در ایران و جهان، نحوه طراحی مفهومی اختراع، آشنایی با نحوه ثبت مالکیت فکری و اختراع در سطوح بینالمللی و جهانی، آشنایی با شیوه نگارش برای شرح و توصیف ادعانامه اختراع و شرح و نقشهکشی اختراع است. وی در ادامه بیان کرد: در این کارگاه هرچیزی که برای ساخت و اختراع مورد نیاز است، آموزش داده خواهد شد. علاوه بر این زمینههای علاقهمندی شرکتکنندگان در این کارگاه مشخص شده و در مراحل بعد، کارگاه استعدادیابی، پشتیبانی، مُنتورینگ و تعیین علاقه (برنامه نویس هوش مصنوعی، مکانیک، الکترونیک)، ایده پردازی، اختراع و در نهایت کسب و کار برگزار خواهد شد.
جبروتیان افزود: لازم به ذکر است که این دوره در بستر اسکای روم و به صورت آنلاین از اول مردادماه سال 1401برگزار خواهد شد و فیلمهای آفلاین در طی دوره به تناسب، در اختیار شرکتکنندگان قرار خواهد گرفت.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید