برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 مدیرمحصول رایتل: در نمایشگاه بعدی با چت‌بات‌های عمومی‌تر حاضر می‌شویم

مدیرمحصول رایتل: در نمایشگاه بعدی با چت‌بات‌های عمومی‌تر حاضر می‌شویم

زمان مطالعه: 2 دقیقه

بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ تهران میزبان ارائه راهکارهای هوشمندسازی صنعتی توسط رایتل شد. این نمایشگاه که محلی برای معرفی جدیدترین فناوری‌ها و دستاوردهای صنعتی است، شاهد حضور محصولات و خدمات متنوعی از این شرکت بود.
«فاطمه سادات معصومی»، مدیر محصول رایتل، در نمایشگاه الکامپ یک سری راهکارهای هوشمندسازی صنعتی را ارائه داد. این راهکارها شامل حوزه هوش تجاری (Business Intelligence)، حوزه شهر هوشمند و به طور تخصصی AI as a Service بود که رایتل در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داده است.
او گفت:«ما چند محصول را با همکاری رایتل در این نمایشگاه ارائه دادیم. اولین محصول Rightelnet.ai.com است که اولین و مهم‌ترین اقدام آن ارائه GPU as a Service است. ما اولین کسی هستیم که API Market را در کنار GPU آورده‌ایم. به این صورت که افرادی که علاقه‌مند به استفاده از API‌های مبتنی بر AI هستند می‌توانند با ثبت نام و هزینه خیلی کم از هرکدام از API‌ها استفاده کنند.»
او در این باره ادامه داد:« درعین حال فریلنسرها و AI Developers که یک سری از API‌ها را توسعه می‌دهند، می‌توانند با قرار دادن محصولات خود در وب اپلیکیشن ما آن را تجاری‌سازی کنند. کاربران با فراخوان هرکدام از این API‌ها، هزینه‌ای را به AI Developer پرداخت می‌کنند. درواقع بستری فراهم شده که آن‌ها بتوانند API خودشان را به فروش برسانند.»
مدیرمحصول رایتل درباره سایر محصولات رایتل در زمینه هوش مصنوعی گفت:« در عین حال ما محصولات دیگری داریم. برای مثال یکی از محصولات ما «شناسایی آتش» است که پتروشیمی‌ها مشتری آن هستند. به این ترتیب که آتشی که در پتروشیمی‌ها وجود دارد همواره باید بسوزد و اگر خاموش شود باید آلارمی به صورت هوشمند ارسال شود. این آلارم با استفاده از کامپیوتر ویژن(بینایی کامپیوتر) این شعله آتش را شناسایی می‌کند و اگر خاموش شود، در قالب اپلیکیشن‌های محلی که به فروش می‌رسد، افراد آگاه می‌شوند که آتش خاموش شده و نیاز به بررسی دارد. زیرا که حراست یا مسئول مربوط ممکن است همیشه حضور نداشته باشد. این محصول ترکیبی از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی است.»
او درباره محصولات ارائه شده در الکامپ تصریح کرد:«محصول دیگری که در این نمایشگاه موفق به ارائه آن با کمک رایتل شدیم، محصول «بیناباکس» است. برترین ویژگی آن در مقابل رقبا، Dynamic Workflow است که شما می‌توانید ماژول‌های AI را به صورت Workflow کنار هم قرار دهید و در نهایت گزارش مطلوب را با توجه به شرایط صنعت و شرکت خود دریافت کنید.»
معصومی ادامه داد: «بیناباکس محصولی است که برای شرکت‌ها شخصی‌سازی می‌شود. در حال حاضر، بیناباکس فعال نیست ولی Next AI Box.com که ارائه GPU و AI Market است و ما ژوپیتر هم در این محصول ارائه می‌دهیم، فعالیت دارد. یعنی فرد می‌تواند ژوپیتر خود را بالا بیاورد و برای این کار فقط به یک ایمیل و ثبت‌نام ساده نیاز دارد.»
در پایان، معصومی درباره آینده گفت: «ما در حال فعالیت در این حوزه هستیم و تمرکز اصلی ما روی اینترنت اشیا و هوش مصنوعی است. در نمایشگاه بعدی با چت‌بات‌های عمومی‌تر حاضر می‌شویم. از طرفی، بحثی که الان بسیار داغ است، موضوع LLM‌ها و پردازش زبان است. در نمایشگاه بعدی با اتفاقات خیلی خوبی حضور پیدا می‌کنیم.»

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]