آمادگی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز برای استقرار 100 واحد فناور جدید
پورزیاد، مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز، خبر از آمادهسازی ساختمان سوم مرکز رشد و نوآوری دانشگاه داد. به گفته او این ساختمان جدید برای استقرار 100 واحد فناور آماده شده است.
مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز گزارشی هم از فعالیتهای مختلف انجام شده در این مرکز داد. به گفته او در حال حاضر در این مرکز سه نوع از شرکتها مشغول به فعالیت هستند: واحدهای فناور استارتاپی و دانشبنیان، دفاتر تحقیق و توسعه و شتابدهندههای دارای مجوز فعالیت.
به گفته پورزیاد، در حال حاضر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز 55 واحد فناور و دانشبنیان، 5 واحد تحقیق و توسعه و 2 شتابدهنده مشغول به فعالیتاند
مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز اشارهای هم به حوزه فعالیت این شرکتها داشت. به گفته او این شرکتها در زمینههایی چون گردشگری، دیجیتال مارکتینگ، اینترنت اشیا، کنتور هوشمند، بلاک چین و فروشگاههای اینترنتی فروش محصول مشغول به کارند.
پورزیاد برنامه آتی این مرکز را در اولویت قرار دادن شرکتهای حوزه هوش مصنوعی، رایانش ابری و بلاک چین دانست و از آمادهسازی ساختمان سوم مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز داد.
این ساختمان برای استقرار تیمهای جدید در نظر گرفته شده است و بنا بر برنامهریزیها قرار است در طول سال 1400 صد واحد فناور در این ساختمان مستقر شوند.
مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز با هدف حمایت از ایدههای نوآورانه و توسعه کسبوکارها نوین تاسیس شده است. این مرکز از سال 1390 کارش را شروع کرده است و واحدهایی همچون مرکز رشد فناوری و مرکز نوآوری دارد. بنابر آنچه که در سایت این مرکز آمده است اهداف این مرکز به شرح زیر است:
-افزایش کمی و کیفی کسبوکارهای کوچک در سطح شمالغرب کشور
-کمک به کاستن از حجم مهاجرت از استان با حمایت از طرحهای فناوری
-ایجاد بسترهای مناسب برای فراهم آوردن شغل مناسب برای نیروهای محقق و خلاق جوان
-جذب کارآفرینان و دانشآموختگان دانشگاهی
-ارتقای سطح شرکتهای دانشبنیان استان
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید