Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 نوستالژی عمیق : هوش مصنوعی و جان بخشیدن به تصاویر قدیمی

نوستالژی عمیق : هوش مصنوعی و جان بخشیدن به تصاویر قدیمی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مهندسان هوش مصنوعی ابزاری اختراع کرده‌اند که تصاویر ثابت را به تصاویر ویدئویی تبدیل می‌کند و این کار را چنان طبیعی انجام می‌دهد که برخی از کاربران آن را «وحشتناک» خوانده‌اند. سرویس نسب‌شناسی MyHeritage با ساخت فناوری Deep Nostalgia یا «نوستالژی عمیق» به افراد اجازه می‌دهد گذشته را زنده کنند. با این حال، این سیستم جعل عمیق، از نظر امنیت و حریم خصوصی نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.

نوستالژی عمیق
این ابزار پیشرفته، چهره‌ی افراد را به تصاویری متحرک تبدیل می‌کند که می‌توانند لبخند یا پلک زده یا تکان بخورند.

به گفته‌ی MyHeritage، این ابزار تحول‌آمیز می‌تواند با نمایش شیوه حرکت و طرز نگاه گذشتگان به شکلی طبیعی، به تاریخچه‌ی خانوادگی آن‌ها جان تازه‌ای ببخشد.

سیستم «نوستالژی عمیق» از صورت افراد، تصاویر متحرکی با کیفیت بالا تولید می‌کند که می‌توانند لبخند، پلک زدن یا حرکت آن‌ها را نشان دهند.

تصاویری که در قسمت پایین مشاهده می‌کنید، نمونه‌هایی هستند که کاربران از بستگان خود یا شخصیت‌های تاریخی (همچون ناپلئون بناپارت یا اسکندر مقدونی) تولید کرده و به اشتراک گذاشته‌اند.

 

برای استفاده از این سیستم ابتدا باید آدرس ایمیل خود را وارد کرده و رضایت خود را از شرایط و قوانین سایت و سیاست‌های حفظ حریم خصوصی آن، اعلام کنید. سپس کافی است یکی از عکس‌های خانوادگی خود را به اشتراک بگذارید تا فناوری هوش مصنوعی «نوستالژی عمیق» روی آن اجرا شود.

فرایند دقیق‌سازی

MyHeritage به منظور ارتقای کیفیت تصویر اصلی، آن را از فرآیند دقیق‌سازی نیز عبور می‌دهد. به علاوه، این الگوریتم قابلیت رنگی کردن تصاویر سیاه و سفید و واضح‌سازی تصاویر مات را هم دارد.

یکی از کاربران توییتر در پستی نوشته است: «هنوز هم احساس مبهمی نسبت به این فناوری دارم. جنبه‌هایی از آن جالب هستند، اما بعد یاد مشکلات امنیتی بالقوه و خطرات آن‌ها افتادم و به فکر فرو رفتم.»

شرکت MyHeritage، پیش از این نیز، در سال 2018، با نشت داده‌ای عمده روبرو شد که منجر به افشای اطلاعات بیش از 92 میلیون حساب کاربری آن گردید.

 

این شرکت در قسمت FAQ «نوستالژی عمیق»، به سؤالاتی که حول استفاده از فناوری جعل عمیق مطرح شده‌اند، پاسخ داده است.

طبق توضیحات وبسایت MyHeritage: «این فناوری برای کاربرد نوستالژیک طراحی شده است و هدفش این بوده تا به خانواده‌ها کمک کند عزیزانشان را به دنیا برگردانند.»

برخی عاشق «نوستالژی عمیق» شده‌اند و آن را به مثابه یک معجزه می‌پندارند؛ برخی دیگر هم آن را چندش‌آور و ترسناک می‌خوانند. نتایج بحث‌برانگیز هستند اما آن‌چه واضح است این است که نمی‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت ماند.

در حال حاضر، دولت بریتانیا مشغول قانونمند کردن این فناوری است؛ به موجب این قوانین، تولید ویدئوهای جعل عمیق بدون جلب رضایت اشخاص، غیرقانونی تلقی می‌شود.

انواع کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف را در هوشیو بخوانید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]