محققان ایرانی موفق به ساخت یک هدست هوشمند مبتنی بر علوم اعصاب شدند
محققان و متخصصان یک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق به ساخت یک هدست هوشمند شدند که مبتنی بر علوم اعصاب است و قابلیت درمانی و سرگرمی هم دارد.
به گزارش هوشیو به نقل از خبرگزاری ایرنا، یک شرکت دانشبنیان موفق به ساخت یک هدست هوشمند به نام RECOTHO شده است. این هدست هوشمند مبتنی بر علوم اعصاب است و در آن از فناوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیا استفاده شده است.
این محصول را میتوان یک رابط مغز و رایانه به حساب آورد؛ به این دلیل که سیستی مبتنی بر رایانه است و سیگنالهای مغز را با روشهایی متنوع اندازهگیری و آنها را تجزیه و تحلیل میکند. همچنین ویژگیهایی از فعالیت مغزی را استخراج و آنها را به خروجیهایی تبدیل میکند که برای جایگزین کردن، بازیابی، تقویت، تکمیل یا بهبود عملکردهای انسان به کار میرود.
این هدست هوشمند که توسط یک شرکت دانشبنیان ایرانی طراحی و ساخته شده همچنین میتواند قدرت تمرکز افراد را در سنین گوناگون افزایش دهد و علاوه بر آن برای سنین پایین به عنوان اسباب بازی هوشمند هم کاربردهایی دارد. از برجستهترین ویژگیهای این هدست هوشمند که مبتنی بر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا است میتواند به کوچک و قابل حمل بودن آن اشاره کرد که کار را برای استفاده کاربران از این محصول راحتتر خواهد کرد.
بهغیر از این، این محصول نهتنها یک نرمافزار بومی است، بلکه ابزاری برای سنجش سطح سلامت و کمکی برای بهبود درمان هم به حساب میآید.
در ساخت این هدست هوشمند از علوم اعصاب، نوروفیدبک و فناوری اطلاعات استفاده شده است. در نتیجه شاهد همگرایی فناوری اطلاعات و علوم شناختی خواهیم بود.
شرکت دانشبنیانی که این هدست هوشمند را ساخته گجتهای هوشمند در حوزه سلامت تولید میکند و این محصول را با حمایت مرکز فناوریهای همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید کرده است.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید