Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 کارشناسان درباره استفاده از هوش مصنوعی در استارتاپ ها چه می‌گویند؟

کارشناسان درباره استفاده از هوش مصنوعی در استارتاپ ها چه می‌گویند؟

زمان مطالعه: 2 دقیقه

اخیرا به استفاده از هوش مصنوعی در استارتاپ ها تاکید شده است. اما استفاده از این فناوری در استارتاپ‌ها چه فوایدی دارد و این‌که آیا درحال‌حاضر از هوش مصنوعی در استارتاپ‌ها کشور بهره برده می‌شود یا خیر؟

به گزارش هوشیو به نقل از ایران آنلاین، کارشناسان و استادان درباره اهمیت، مزایا و چالش‌های استفاده از هوش مصنوعی در استارتاپ ها صحبت کرده‌اند که در ادامه به آن می‌پردازیم:

ناصر مزینانی

استاد هوش مصنوعی دانشگاه علم‌و‌‍صنعت می‌گوید: «اخیرا ازطرفی ابزار استفاده از هوش مصنوعی بخصوص تکنیک‌های شبکه‌های عصبی، توسعه زیادی پیدا کرده است، از طرفی هم توان محاسباتی کامپیوترها بیشتر شده؛ درنتیجه هوش مصنوعی حالا بهترین ابزار برای حل بسیاری از مسائل مختلف ازجمله علوم انسانی، پزشکی، مهندسی و غیره است.»

وی در ادامه گفت: «کمبود نیروی انسانی متخصص و آموزش‌دیده در دانشگاه‌ها و نبود مهارت کافی برای استفاده از فناوری هوش مصنوعی در صنعت مشکل بزرگی است، اما به استفاده از هوش مصنوعی در استارتاپ ها در سال‌های آینده بیش‌از پیش خوشبین هستم و قرار است شاهد رشد فزاینده استارتاپ‌ها و دستاوردها و خروجی‌های مناسب مخصوصا برای صنعت خواهیم بود.»

هوش مصنوعی در استارتاپ ها

علیرضا هاشمی گلپایگانی

استاد کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌گوید: «کسب‌و‌کارهای نوپا در دو بخش می‌توانند از فناوری هوش مصنوعی استفاده کنند. یکی این‌که محصولات و خدماتی که کسب‌‎و‌کارهای نوپا می‌خواهند عرضه کنند، می‌توانند مبتنی بر هوش مصنوعی و مجهز به این فناوری نوین باشند، مانند ابزارهای خانه‌های هوشمند، ترافیک هوشمند، سلامت هوشمند و غیره. دوم این‌که استارتاپ‌ها باید تجارت خود را مبتنی بر هوش مصنوعی قرار داده و هوشمند کنند. استارتاپ‌ها می‌خواهند کسب‌وکاری که راه انداخته‌اند را به دست مشتری برسانند و فروششان را افزایش دهند. برای این کار استفاده از هوش مصنوعی در استارتاپ ها ضروری است.»

او درباره دو چالش برای استفاده از این فناوری گفت: «یک چالش پردازش اطلاعات و داده‌ها است، چراکه فناوری هوش مصنوعی نیازمند پردازش با حجم، ظرفیت بالا و سریع است تا بتوان روش‌های هوشمند را مبتنی بر دادگان اعمال و اجرا کرد. البته راه‌اندازی ابررایانه‌ها تا حدی این چالش را رفع خواهد کرد.»

او همچنین گفت: «از طرفی فناوری هوش مصنوعی مبتنی بر داده است و با استفاده از داده‌ها می‌توان محصولی تولید کرد. در نتیجه استارتاپ‌ها برای استفاده از هوش مصنوعی باید به داده‌ها دسترسی داشته باشند که با وجود اقدامات انجام شده، هنوز دسترسی به داده‌ها ممکن نیست. بهتر است مانند تمام دنیا پورتال‌های رسمی و حتی دولتی برای انتشار داده‌ها در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی شود تا مطابق با بحث‌های امنیتی، استارتاپ‌ها بتوانند به اطلاعات و داده‌های موردنیاز دسترسی پیدا کرده و از آن مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی استفاده کنند.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]