Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 رونق فروش با راه‌کارهای مبتنی بر هوش مصنوعی در خرده فروشی

رونق فروش با راه‌کارهای مبتنی بر هوش مصنوعی در خرده فروشی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

گوگل در هفته‌ای که گذشت مجموعه‌ای از راهکارهای جدید مبتنی بر هوش مصنوعی در خرده فروشی و برای صاحبان فروشگاه‌ها ارائه کرد. این ابزارها قابلیت‌های تجارت الکترونیک را افزایش می‌دهد و به فروشندگان کمک می‌کند تا خدمات‌شان را بر اساس سلایق و ویژگی‌های مشتریان ارائه دهند. این مجموعه که با نام رسمی «راهکارهای جستجوپذیری محصولات در صنعت فروش و خرده‌فروشی» ارائه شده الگوریتم‌های گوگل را با یک سرویس جستجو ترکیب کرده است که در آن از قدرت موتور جستجوی گوگل برای ایجاد راهکارهای جستجوپذیری استفاده شده است.

همه‌گیری کرونا و رشد بی‌سابقه خرید آنلاین باعث شده شرایط زنجیره تأمین کالاها به نقطه حساسی برسد. برای نمونه، آمازون در اوایل شیوع ویروس کرونا مجبور شد ظرفیت انبارها را برای ارسال کنندگان کالا محدود کند. آمارها نشان می‌دهد میزان تجارت الکترونیکی در مقایسه با مدت مشابه در سال 2019، 50 درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین زمان ارسال کالاهایی مثل مبلمان بیشتر از دو برابر از حد معمول بوده است. علاوه بر این، میزان مجموع خریدهای آنلاین در ایالات متحده، بیشتر از 30 درصد رشد داشته است.

راهکارهای جستجوپذیری محصولات با استفاده از هوش مصنوعی در خرده‌فروشی و صنعت فروش که هم‌اکنون در دسترس همه شرکت‌ها قرار گرفته، تلاشی برای پاسخگویی به چالش‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین هم است. این مجموعه راهکار شامل سیستم پیشنهاد دهی گوگل بر پایه هوش مصنوعی است که با الگوریتم‌های یادگیری ماشین، رفتار و واکنش‌های مشتری نسبت به متغیرهایی مانند دسته‌بندی کالا، قیمت‌گذاری و امتیازات ویژه را بررسی کرده و بهترین پیشنهادها را ارائه می‌دهد.

سیستم پیشنهاد دهی گوگل با استفاده از هوش مصنوعی اولین بار به صورت آزمایشی در ماه جولای سال گذشته میلادی معرفی شد. این سرویس که اکنون در دسترس همه قرار دارد، عملکرد خوبی در سناریوهای مربوط به محصولات تازه تولید شده و کاربران خرید اولی نشان داده است. به لطف مدل‌های یادگیری عمیق Context-hungry که در همکاری مشترک گوگل برین و گوگل ریسرچ توسعه داده شده، پیشنهادهای ارائه شده برای خرید از میان میلیون‌ها داده جمع‌آوری شده استخراج می‌شود و همواره با داده‌های جدید روزآمد می‌گردد.

هوش مصنوعی در خرده فروشی

کسب و کارهایی که از محصول جدید گوگل و هوش مصنوعی در خرده فروشی برای بهبود فروش استفاده می‌کنند، می‌توانند ضمن ترکیب داده‌ها با ابزارهایی مثل مرچنت سنتر، گوگل تگ منجر، گوگل آنالیتیکس 360، فضای ذخیره‌سازی ابری و بیگ‌کوئری، بهترین پیشنهادها را برای متشریان‌شان تنظیم کنند و بر عملکرد سیستم پیشنهاددهی نظارت داشته باشند. سیستم پیشنهاددهی گوگل بر اساس هوش مصنوعی کار می‌کند به همین دلیل قابلیت‌های شگفت‌انگیزی در آن لحاظ شده است. این سیستم می‌تواند فراداده‌های ساختار نیافته از جمله نام محصول، شرح محصول، گروه، تصاویر و عمر هر محصول را در هنگام ارائه پیشنهاد به مشتری در نظر بگیرد تا بهترین خروجی‌ها بر اساس معیارهایی مثل میزان تعامل، درآمد و نرخ تبدیل به دست بیاید. این ویژگی به کاربران گوگل کلاد نیز اجازه می‌دهد تا فیلترهایی مثل نوع کالاهای مشاهده شده، قابل دسترس بودن کالا و تگ‌های سفارشی توسط کاربران را بر روی داده‌ها اعمال کنند و تنوع نمایش کالاها را تغییر دهند.

یکی دیگر از افزونه‌هایی که در بسته راهکارهای گوگل برای بهبود جستجوپذیری در صنعت فروش و استفاده بهینه از هوش مصنوعی در خرده فروشی قرار گرفته، رابط کاربردی برنامه‌نویسی مربوط به بینایی گوگل است که به زبان ساده می‌شود جستجوی کالای مورد نظر با استفاده از تصویر. با این امکان مشتریان فروشگاه‌ها می‌توانند بعد از جستجوی تصویری، فهرستی از تصاویری که از لحاظ معنایی و بصری با تصویر جستجو شده یکسان هستند را مشاهده کنند. کارشناسان گوگل در این مورد گفته‌اند: «سیستم بینایی هوشمند گوگل برای جستجوی محصول از هوش مصنوعی استفاده می‌کند که عملکرد تشخیص اشیا در آن تقویت شده است. این سیستم هر لحظه فهرست محصولات فروشنده را جستجو می‌کند و تصاویر مرتبط را به کاربران نمایش می‌دهد.»

علاوه بر این دو محصول، امکان جستجو در فضای ابری نیز برای صاحبان فروشگاه‌ها فراهم شده است. این ویژگی که فعلا در حالت آزمایشی است از مخزن اطلاعات گوگل برای درک نیات و سوابق کاربر استفاده می‌کند. این اطلاعات می‌توانند در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های موبایل مورد استفاده قرار بگیرند.

معاون بخش ابری گوگل، «کری تارپ» فکر می‌کند «جنبه رقابتی شخصی‌سازی تجربیات فروش، همزمان با اوج‌گیری خرید آنلاین در دوران بیماری کووید-19 برای مدیران فروشگاه‌ها و فعالان صنعت خرده‌فروشی جدی‌تر می‌شود.» او انتظار دارد محصول جدید گوگل با همکاری مدیران فروشگاه‌ها و بهره‌گیری از کاربردهای هوش مصنوعی در خرده فروشی و یادگیری ماشین بر بستر زیرساخت ابری بتواند پاسخگوی نیاز روزافزون فروشندگان به مدل‌های اجرایی چابک باشد.

 

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]