Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 پایانه 16 کاناله تمام مجتمع تحریک سلول‌های عصبی توسط پژوهشگران ایرانی ساخته شد

پایانه 16 کاناله تمام مجتمع تحریک سلول‌های عصبی توسط پژوهشگران ایرانی ساخته شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پایانه 16 کاناله تمام مجتمع تحریک سلول‌های عصبی توسط محققان ایرانی ساخته شد.
به گزارش هوشیو به نقل از خبرگزاری فارس، این دستگاه که به منظور تحریک سلول‌های عصبی استفاده می‌شود، توسط پژوهشگران ایرانی و در آزمایشگاه‌ مدارها و سیستم‌های زیست پزشکی دانشگاه طراحی و ساخته شده است. این دستگاه همچنین می‌تواند نیازهای فناوران و پژوهشگران به نمونه وارداتی این حوزه را برطرف کند.
محمدمهدی احمدی که مجری این طرح است، در توضیح پایانه 16 کاناله تمام مجتمع تحریک سلول‌های عصبی گفت: « بازدهی و کارایی مدار تحریک کننده سیستم عصبی ایران ساخت نسبت به مدارهای مشابه که توسط محققان خارجی طراحی شده، بیشتر است.»

پایانه 16 کاناله تمام مجتمع
احمدی همچنین مدعی شد که ایده‌هایی که در این پایانه تحریک استفاده شده، به تازگی در اداره ثبت اختراعات آمریکا ثبت شده است. او همچنین اعلام کرد پروژه تحریک 16 کاناله تمام مجتمع ساخت ایران یکی از طرح‌های مرتبط با طرح ایمپلنت مغزی است که توسط ستاد توسعه علوم شناختی از سال 1395 آغاز شده و مورد حمایت قرار گرفته است.
دیگر کاربردهای پایانه 16 کاناله تمام مجتمع تحریک در مدارهای تحریک‌کننده عصبی خصوصا پروتز حلزون شنوایی، پروتز بینایی، دستگاه تحریک عمقی مغز و دستگاه تحریک الکتریکی نخاعی است.
ایمپلنت‌های تحریکی اما همواره چالش‌هایی برای پژوهشگران ایجاد کرده‌اند که از مهم‌ترین‌ آن‌ها طراحی و ساخت مداری تحریک‌کننده برای بافت عصبی و بدون آسیب زدن به آن برای مدت طولانی است. احمدی در این‌باره این‌طور توضیح داده است: «برای اینکه یک تحریک ایمن الکتریکی ایجاد شود، شرط لازم آن است که میزان بار الکتریکی که در فاز کاتودی تحریک و به بافت عصبی تزریق می‌شود، کاملا در فاز آنودی از بافت عصبی جمع‌آوری شود که این مساله در این کار به خوبی در نظر گرفته شده است.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]