Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 پیشرفت هوش مصنوعی در حوزه سلامت: سنجش سلامت روحی بیماران سرطانی

پیشرفت هوش مصنوعی در حوزه سلامت: سنجش سلامت روحی بیماران سرطانی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

داشتن سلامتی روحی همیشه مهم است و تحقیقات اولیه نشان داده که شاید هوش مصنوعی در حوزه سلامت بتواند باعث بهبود سلامتی افرادی شود که آسیب‌های زیادی دیده‌اند. دانشمندان موفق به توسعه الگوریتم‌های ترکیبی یادگیری عمیق شدند که با بررسی چشم‌ها، میزان سلامتی روحی بیماران سرطانی بعد از جراحی را می‎سنجد. در واقع این الگوریتم‌ها قرار است زمانی که انسان نتواند ارزیابی روانشناختی اولیه را انجام دهد، بیماران را از نظر میزان عصبی یا مضطرب بودن، طبقه‌بندی کنند.

[irp posts=”13168″]

این سیستم هوش مصنوعی برای مطالعه و برسی حرکات چشم بیماران به وسیله عینک‌های مخصوص نظارتی از ترکیبی از شبکه های عصبی کانولوشن و الگوریتم‌های حافظه کوتاه‌مدت طولانی استفاده می‌کند و در مدتی که بیماران مشغول تماشای آثار هنری با عینک مخصوص هستند، حرکات چشم آن‌ها را ردیابی می‌کند. هوش مصنوعی به وسیله داده‌های به دست آمده از نگاه و حرکات مردمک چشم میزان ناامیدی، امیدواری، عصبی بودن و آرامش روحی را می‎سنجد.

هوش مصنوعی در حوزه سلامت

نتایج امیدوارکننده

نتایج اولیه این تحقیقات امیدوار‌کننده بوده و دقت کار این سیستم بین 93.8 تا 95 درصد تخمین زده شده است. طبق ادعای کاربران Reddit، این تحقیقات تا به حال روی 25 نفر صورت گرفته‌ و این میزان برای موفق دانستن یک سیستم هوش مصنوعی کافی نیست. وقتی صحبت از استفاده هوش مصنوعی در حوزه سلامت باشد، برای این که مطمئن شویم یک سیستم قابل اعتماد است و به خوبی کارش را انجام می‌دهد، ارزیابی بیشتری نیاز است و مخصوصا وقتی موضوع سلامتی افراد باشد، باید تا حد امکان ریسک استفاده از سیستم را کاهش داد. از طرفی ممکن است نتایج به دست آمده دقیق نباشند، به این دلیل که در نمونه‌های آزمایشی، بیماران می‌دانستند که قرار است تحقیقاتی روی آن‌ها انجام شود. اما زمانی که قرار باشد از سیستم‌های هوش مصنوعی در دنیای واقعی استفاده شود، ممکن است افراد نتوانند آن طور که باید به سیستم‌ها اطمینان کنند.

[irp posts=”21342″]

اگر در تحقیقات بعدی در مقیاس‌های وسیع‌تر همین میزان دقت به دست آید، مشخص می‎شود که هوش مصنوعی در حوزه سلامت توانسته برای بیماران مفید واقع شود و ورودی موفق به حوزه بهداشت، سلامت و درمان داشته باشد. از این طریق بیماران می‌توانند مشکلات روانشناختی و روحی خود را از خانه درمان کنند و در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، تمرکز بیشتر روی بیمارانی باشد که اوضاع وخیم‎تری دارند. در واقع استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت باعث می‌‎شود به کسانی که نیازمند خدمات هستند، سرویس‌دهی دقیق‌تر و باکیفیت‌تری شود.

 

انواع کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف را در هوشیو بخوانید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]