Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 رباتی با توانایی پیش بینی اختلالات روانی

رباتی با توانایی پیش بینی اختلالات روانی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

دانشگاه امارات متحده عربی موفق به ساخت رباتی شده است که قادر به پیش بینی اختلالات روانی است. تشخیص زودهنگام علائم اختلال به متخصصین کمک می‌کند تشخیص‌گذاری‌ بهتری داشته باشند.

ابزارهای ارتباطی و گجت‌های پزشکی به طُرُق مختلف از جمله تسهیل مشاوره‌های آنلاین، تجویز دیجیتال و نظارت آنلاین بر سلامت بیمار در حال دگرگون کردن حوزه بهداشت و درمان هستند. در این روزها، که شاید بتوان نام فاصله‌گذاری اجتماعی بر آن نهاد، خدمات غیرحضوری نه تنها برای سالمندان مناسب است، بلکه با کاهش ملاقات‌های حضوری و اجتناب از تقسیم فضا از میزان استرسی که بیمارستان‌ها متحمل می‌شوند می‌کاهد.

علاوه بر گجت‌هایی که امکان انجام آزمایشات پیشرفته (برای مثال، سونوگرافی) را بدون نیاز به کمک متخصصین برای افراد فراهم می‌کنند، این روزها شاهد ظهور دستیاران مجازی‌ای هستیم که می‌توانند به کاربران در زمینه سلامت روانی خدمات‌رسانی کنند. یکی از دانشگاه‌های امارات متحده عربی با علم به توانایی هوش مصنوعی در رمزگشایی ذهن انسان، یک ربات مکالمه‌ای ساخته است. این ربات با گوش دادن به صحبت‌های فرد ریسک بروز اختلالات روانی را پیش بینی می‌کند

آزمایشگاه رباتیک دانشگاه امارات متحده عربی به منظور تشخیص زودهنگام علائم بیماری‌های لاعلاج همچون زوال عقل و آلزایمر و مداخله به موقع مکانیزم هوشمندی توسعه است. شرکت مایکروسافت این سیستم را، که بر سلامت روان فرد نظارت دارد، به لحاظ فن‌آوری پشتیبانی می‌کند.

پیش بینی اختلالات روانی

پیش بینی اختلالات روانی با Abu Chief

این سیستم هوش مصنوعی که پژوهشگران نام Abu Chief بر آن نهاده‌اند، ضمن گفت‌وگو با بیماران، حالات چهره آنان، نحوه صحبت کردن و مدت زمانی که طول می‌کشد بیمار پاسخ دهد را مد نظر قرار می‌دهد. Abu Chief با تحلیل این داده‌ها می‌تواند ریسک بروز اختلالات روانی و یا اختلالات عصبی جدی که سلامت بیمار را تهدید می‌کنند، پیش بینی کند.

این دروید هوشمند علاوه بر تشخیص زودهنگام بیمارهایی که افراد با آن‌ها دست و پنجه نرم‌ می‌کنند، می‌تواند در خانه به سالمندان در مصرف دارو و دیگر امور روزمره کمک کند.

از جمله مزایای به‌کار گیری یادگیری ماشین و الگوریتم‌ها در حوزه بهداشت و درمان می‌توان به تشخیص به موقع سرطان سینه، و افزایش درصد موفقیت IVF اشاره کرد.

علاوه بر این، محققان به فن‌آوری‌ای دست پیدا کرده‌اند که می‌تواند با اسکن چشمان فرد خاطرات وی را رمزگشایی کند. این فن‌آوری از این طریق می‌تواند علل بروز اختلالات روانی را شناسایی کند. در همین زمان، دستیار گوگل در منطقه خاورمیانه ارتقاء یافته است و اکنون می‌تواند به زبان عربی کاربران را در زمینه مسائل روانشناختی راهنمایی کند.

البته توجه داشته باشید که این دستگاه هوشمند جایگزین متخصصین نمی‌شود و پس از بررسی وضعیت سلامت روانی بیمار، درمان روانشناختی را به وی توصیه می‌کند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]