Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی به جیتکس ۲۰۲۴ می‌روند

۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی به جیتکس ۲۰۲۴ می‌روند

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گفته مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، ۲۰ شرکت دانش بنیان با فروش زیر ۱۰۰ میلیارد تومان در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۴ دبی حضور پیدا خواهند کرد.

بنابر گفته «آرش حاجی میرمالک»، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، امسال پاویونی از شرکت‌های دانش بنیان متشکل از ۲۰ شرکت مرتبط با نمایشگاه جیتکس، در این رویداد حضور می‌یابند.

وی با بیان اینکه فروش کل این شرکت‌ها کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان است؛ گفت: در پاویون‌ها بین ۲۰ تا ۵۰ درصد هزینه‌ها را خود شرکت‌ها متقبل می‌شوند و مابقی را صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت می‌کند که برای این نمایشگاه حدود ۳۰ درصد شرکت‌ها هزینه می‌کنند و ۷۰ درصد صندوق پرداخت می‌کند.

به گفته وی، در بخش گلوبال جیتکس، پاویونی نخواهیم داشت چرا که هدف ما توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان است و شرکت‌های ایرانی به نوعی بیشتر در بخش استارت‌آپی نمایشگاه قرار می‌گیرند.

میرمالک خاطر نشان کرد: قرار است جلسات «b۲b» را برای جذب سرمایه و فروش محصولات هماهنگ کنیم. تنها شرکت‌های دانش بنیانی در این نمایشگاه حضور دارند که در حوزه فناوری اطلاعات و مرتبط با حوزه‌های نمایشگاه جیتکس هستند. در حوزه فناوری اطلاعات و بخش‌های نرم‌افزاری (سلامت، انرژی، شهر هوشمند)، زیرساخت‌های ابری، هوش مصنوعی، فین تک، فناوری‌های آموزش، تلکام حوزه‌های جیتکس به شمار می‌روند.

وی با تاکید بر اینکه شرکت‌هایی را انتخاب می‌کنیم که توانمندی اولیه‌ای برای صادرات دارند و نمونه محصول می‌توانند ارائه کنند، گفت: «خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی حوزه‌های مختلفی را شامل می‌شود، توسعه بازار یک بخش است. ما از توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان چه داخلی و چه خارج خدماتی تعریف کرده ایم که یکی حضور در نمایشگاه هاست.»

وی اضافه کرد: «این نمایشگاه‌ها یک بخش داخلی و یک بخش خارجی دارد. در نمایشگاه داخلی به دو صورت حضور مستقل و برپایی پاویون از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کنیم. در جیتکس هم شرکت‌های کوچک‌تر که فروش کمتر از ۳۵ میلیارد تومان دارند را حمایت می‌کنیم یا شرکتی غرفه اجاره می‌کند و غرفه سازی انجام می‌دهد و ما ۷۰ درصد تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت می‌کنیم».

میرمالک خاطر نشان کرد: «در رابطه با نمایشگاه خارجی‌ها هم به این شکل است فقط برای آنها شرکت‌هایی که فروش زیر ۱۰۰ میلیارد تومان دارند را حمایت می‌کنیم و به صورت مستقل ۷۰ درصد هزینه هایشان را تا سقف ۲۰۰ میلیون قابل پرداخت است که علاوه بر غرفه سازی، هزینه ویزا و پرواز و هتل را هم شامل می‌شود».

وی با بیان اینکه از سوی دیگر سعی می‌کنیم ۱۰، ۲۰ پاویون برنامه ریزی کنیم و در نمایشگاه‌ها برای شرکت‌هایی که توانمندی دارند، اما جای کار دارند و نیازمند حمایت هستند تا صادرات انجام دهند و ارتباطات بین المللی بگیرند، برنامه پاویون تعریف می‌کنیم.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]