Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 یک مدل هوش مصنوعی توانست ۱۶۰ هزار ویروس جدید را شناسایی کند

یک مدل هوش مصنوعی توانست ۱۶۰ هزار ویروس جدید را شناسایی کند

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

تازه‌ترین مقاله منتشرشده در ژورنال Cell  حاکی از کشف گستره جدیدی از «آراِن‌اِی ویروس‌ها» به کمک هوش مصنوعی توسط پژوهشگران است. «آراِن‌اِی ویروس‌ها» (RNA virus)، انواعی از ویروس‌ها هستند که ژنوم یا ماده ژنتیکی آن‌ها از نوع آراِن‌ای (RNA) است.

پژوهشگران به کمک یک مدل یادگیری عمیق به نام LucaProt، توانستند ۱۶۱,۹۷۹ گونه جدید از ویروس‌های RNA را شناسایی کنند که شامل ۱۸۰ گروه ویروسی ناشناخته است.

مدلی که در این تحقیق به کمک پژوهشگران آمد، قادر است دنباله‌های ویروسی و ساختاری آن‌ها را تحلیل کرده و حتی در شرایطی که روش‌های سنتی قادر به شناسایی نباشند، این ویروس‌ها را شناسایی کند. همچنین در این تحقیق آورده شده است که مدل هوش مصنوعی LucaProt  می‌تواند برای تحلیل دنباله‌های ژنتیکی و ساختاری نیز مورداستفاده قرار گیرد و همچنین قادر به یافتن آراِن‌اِی ویروس‌ها در محیط‌های متنوع از جمله هوا، چشمه‌های گرم و منافذ هیدروترمال است.

با استفاده از پژوهش انجام شده، پژوهشگران پی بردند که ویروس‌های RNA در طیف گسترده‌ای از محیط‌های سراسری وجود دارند و همچنان بسیاری از آنها ناشناخته باقی‌مانده‌اند. مدلی که پژوهشگران از آن بهره بردند، می‌تواند یک ابزار قوی در کشف گونه‌های جدید ویروسی باشد که به تحقیقات آینده در حوزه ویروس‌شناسی کمک بزرگی کند.

کشف صورت‌گرفته، همچنین می‌تواند به درک بهتری از ساختار زیستی ویروس‌ها و نقش آنها در اکوسیستم‌های مختلف کمک کند. همچنین، کاربردهای این روش می‌تواند به کشف داروها و راه‌های جدید درمانی در آینده منجر شود. مقاله اصلی این پژوهش را می‌توانید از اینجا مطالعه کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]