40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 ChatGPT به یکی از موضوعات موردعلاقه مجرمان در DarkWeb تبدیل شده است

ChatGPT به یکی از موضوعات موردعلاقه مجرمان در DarkWeb تبدیل شده است

تمامی تکنولوژی‌هایی که تا به امروز توسعه یافته‌اند، به‌نوعی مورد سوءاستفاده مجرمان قرار گرفته‌اند؛ از رادیو و کامپیوتر گرفته تا اینترنت و شبکه‌های اجتماعی. طبیعتاً فناوری هوش مصنوعی هم از این قاعده مستثنا نیست و دیریازود به‌موازات استفاده‌های سودمند آن، توسط سودجویان مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد. حال به نظر می‌رسد که زودتر از تصورات، این فناوری موردتوجه مجرمان در فضای دارک‌وب قرار گرفته است و قصد دارند که با بهره‌گیری از پتانسیل‌های ChatGPT، به اهداف غیرقانونی خود از جمله نفوذ سایبری، خریدوفروش سلاح، مواد مخدر و… دست پیدا کنند.

«دارک‌وب» یا اینترنت تاریک به بخشی از دنیای وب نسبتاً داده می‌شود که مخاطبین عادی توانایی دیدن محتوای آن را ندارند و هیچ مرورگری، وب‌سایت‌های دارک‌وب را به مخاطبان معرفی نمی‌کند. درنتیجه، برای بازدید از وب‌سایت‌های ذکرشده نیاز است که از مرورگرها و ابزارهای خاصی استفاده شود. دارک‌وب، فضایی ایده‌آل برای مجرمان و قانون‌گریزانی است که قصد دارند به‌دور از توجه مراجع قانونی و امکان شناسایی‌شدن، اقدامات خود را پیش ببرند. از همین رو بسیاری از کارشناسان این امکان را می‌دادند که در صورت دسترسی عمومی به هوش مصنوعی، برخی از کاربران این فناوری، اعضای دارک‌وب خواند بود.

ChatGPT is dark web’s

دراین‌رابطه، شرکت امنیت سایبری NordVPN با تجزیه‌وتحلیل داده‌های دارک‌وب، گزارش داده است که امروزه ChatGPT «داغ‌ترین» موضوع وب‌سایت‌های فعال در اینترنت تاریک است و بین ماه‌های ژانویه تا فوریه، تعداد پست‌های مرتبط با این چت‌بات هوشمند ۷ برابر شده است. همچنین مجموعه امنیتی نورتون در گزارشی جداگانه هشدار داده است که مجرمان می‌توانند از طریق چت‌بات‌های هوشمند، پاسخ‌هایی ایجاد کنند که برای مخاطبان قابل‌بررسی نیست و از این طریق، چالش شناسایی اقدامات سودجویانه آنها چندین برابر افزایش می‌یابد.

از جمله موضوعاتی که در انجمن‌های دارک‌وب موردبحث قرار می‌گیرد، راه‌هایی برای ایجاد بدافزار، نحوه هک ChatGPT و استفاده از این چت‌بات جهت حملات سایبری است. یکی از استفاده‌های احتمالی هکرها، حملات موسوم به «فیشینگ» است که از طریق هدایت کاربران به وب‌سایت‌های جعلی، اطلاعات آنها را به سرقت می‌برند.

شرکت OpenAI برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های این‌چنینی، قوانین سفت‌وسختی وضع کرده است تا ChatGPT را از پاسخ به درخواست‌های مجرمانه منع کند؛ اما به نظر می‌رسد که هکرها راه‌هایی پیدا‌ کرده‌اند که موانع این چت‌بات را دور بزنند. OpenAI ادعا می‌کند که چت‌بات آنها به‌گونه‌ای توسعه‌یافته است که درخواست‌های نامناسب را رد کند؛ بااین‌حال،پیش‌ازاین هم عده‌ای توانسته بودند بدون استفاده از هک و تنها با طرح سؤالات ساده، بدافزارهای مخربی را خلق کنند.

ChatGPT به یکی از پرمخاطب‌ترین برنامه‌های اینترنتی تبدیل شده و به‌صورت روزانه ۴۵ میلیون کاربر را میزبانی می‌کند. رشد انفجاری این چت‌بات مبتنی بر هوش مصنوعی باعث شد که رکوردهای فراوانی جابه‌جا شود و عنوان بیشترین جذب کاربر در یک مدت‌زمان ۹ماهه که پیش‌ازاین در اختیار تیک‌تاک بود، به ChatGPT تعلق بگیرد. طبیعی است که از میان چنین سیل عظیمی از کاربران، افرادی با نیت‌های مجرمانه نیز حضور دارند. باید منتظر ماند و دید که آیا OpenAI می‌تواند تمام‌قد در مقابل مجرمان ایستادگی کند و یا بزهکاران این مدل زبانی را تحت فرمان خود در می‌آورند. نظر شما دراین‌رابطه چیست؟

بنر اخبار هوش مصنوعی

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]