برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 پلتفرم Exacta AI را برای درمان شخصی‌سازی‌شده سرطان

پلتفرم Exacta AI را برای درمان شخصی‌سازی‌شده سرطان

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مرکز تشخیص پزشکی Datar Cancer Genetics در ایالت «مهاراشترا» هند، یک پلتفرم هوش مصنوعی به نام Exacta AI را معرفی کرده که با تجزیه‌وتحلیل چندعاملی، بهینه‌ترین گزینه‌های درمانی را برای بیماران مبتلا به سرطان ارائه می‌دهد.

این پلتفرم داده‌های مولکولی، پروتئومیک، ژنومیک، عملکردی و بالینی را ترکیب کرده و با استفاده از هوش مصنوعی، راهکارهای درمانی شخصی‌سازی‌شده‌ای را پیشنهاد می‌دهد. همچنین Exacta AI تعاملات دارویی، سمی بودن و موارد منع مصرف را برای طیف وسیعی از روش‌های درمانی؛ مانند داروهای ترکیبی آنتی‌بادی (ADCs)، بازدارنده‌های ایستگاه‌های کنترل ایمنی (CPIs)، درمان‌های هدفمند، هورمون‌درمانی، شیمی‌درمانی و داروهای بازکاربردی ‌شده ارزیابی می‌کند.

این سیستم می‌تواند تا 10 ترکیب دارویی مبتنی بر شواهد را برای آنکولوژیست‌ها و هیئت‌های تومور مولکولی (MTBs) پیشنهاد دهد.

دکتر «سوانتی لیما»، مدیر بخش پزشکی و انکولوژی دقیق در بیمارستان Sir HN Reliance Foundation، درباره این فناوری می‌گوید: «این رویکرد مبتنی بر هوش مصنوعی، مجموعه‌ای یکپارچه و مبتنی بر شواهد از گزینه‌های درمانی را ارائه می‌دهد که می‌تواند نحوه شخصی‌سازی درمان سرطان را متحول کند.»

همچنین دکتر «دارشنا پاتیل»، مدیر ارشد استراتژی جهانی و امور پزشکی در DCG، به قابلیت این پلتفرم در پردازش حجم عظیمی از داده‌های بالینی و مولکولی اشاره کرده و می‌گوید: «زمانی که درمان‌های استاندارد پاسخگو نیستند، پزشکان باید حجم گسترده‌ای از داده‌ها را بررسی کرده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، تصمیمات حیاتی بگیرند. Exacta AI این چالش را به فرصتی برای ارائه درمان‌های شخصی‌سازی‌شده تبدیل می‌کند.»

این سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی، گردش کار هیئت‌های تومور مولکولی (MTB) را نیز بهبود می‌بخشد و تحلیل‌های ساختاریافته، گزینه‌های درمانی مبتنی بر شواهد و ارجاعات به موارد مشابه را در اختیار پزشکان قرار می‌دهد.

پلتفرم Exacta AI در یک مطالعه بازبینی روی ۲۶۵ بیمار مبتلا به سرطان‌های مقاوم به دارو در اندام‌های سخت (مانند ریه، کبد یا پستان)، حداقل هفت گزینه درمانی برای هر بیمار ارائه کرد. در مقابل، روش‌های معمول بررسی مولکولی تنها دو گزینه برای ۱۵٪ از بیماران پیشنهاد دادند.

دکتر «وینیت داتا»، مدیر ارشد استراتژی جهانی و توسعه کسب‌وکار در DCG، این فناوری را یک تیم متخصص چندرشته‌ای مجازی توصیف کرده که داده‌ها را در چند دقیقه پردازش می‌کند، درحالی‌که این فرایند در روش‌های سنتی چندین روز طول می‌کشد.

اکنون Exacta AI برای مراکز درمانی و بیمارستان‌ها قابل‌دسترس است و همراه با آموزش، یکپارچه‌سازی و پشتیبانی مداوم ارائه می‌شود.

دکتر «اندی گایا»، متخصص انکولوژی در بیمارستان The Cromwell London، درباره اهمیت این فناوری می‌گوید: «این فناوری تحلیلی در سطحی بی‌سابقه ارائه می‌دهد و می‌تواند علاوه بر بهبود نتایج درمانی بیماران، آن‌ها را از قرارگرفتن در معرض درمان‌های غیرمؤثر محافظت کند.»

همچنین استارتاپ 4baseCare که توسط Infosys حمایت می‌شود، رویکرد مشابهی را برای درمان بیماران سرطانی در هند ارائه داده است.

«هیتش گوسوامی»، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل 4baseCare، توضیح داده است که امروزه بیماران سرطان ریه در مراحل ۲ و ۳ به ۱۲ تا ۱۵ گروه مختلف تقسیم‌بندی می‌شوند که هر گروه نیاز به درمان خاص خود دارد. یک روش درمانی که برای یک گروه مؤثر است، ممکن است برای گروه دیگر کارایی نداشته باشد و حتی موجب عوارض جانبی شود.

این موضوع نشان می‌دهد که آینده درمان سرطان، به‌جای روش‌های استاندارد و یکسان برای همه بیماران، به سمت درمان‌های کاملاً شخصی‌سازی‌شده حرکت خواهد کرد.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]