Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
خطرات هوش مصنوعی
دیتاست
مدل‌های بنیادی
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
پیاده‌سازی هوش مصنوعی
گزارش
مصاحبه
هوش مصنوعی در عمل
 گوگل حالت گفت‌وگومحور هوش مصنوعی را به جست‌وجوی خود افزود

گوگل حالت گفت‌وگومحور هوش مصنوعی را به جست‌وجوی خود افزود

زمان مطالعه: 2 دقیقه

گوگل با معرفی حالت جدید «هوش مصنوعی» در جست‌وجو، تجربه گفت‌وگو با چت‌بات را مستقیماً به نتایج جست‌وجو آورد و هم‌زمان از پروژه عینک هوشمند تازه خود خبر داد.

در کنفرانس سالانه توسعه‌دهندگان گوگل که سه‌شنبه گذشته در مانتین ویو کالیفرنیا برگزار شد، این شرکت از قابلیت تازه‌ای در جست‌وجوی خود رونمایی کرد: «حالت هوش مصنوعی.»

این ویژگی که فعلاً در آمریکا فعال شده، امکان گفت‌وگو با چت‌بات هوشمند گوگل را مستقیماً در نوار جست‌وجو فراهم می‌کند. هدف از این تغییر، ارائه تجربه‌ای شبیه گفت‌وگو با یک کارشناس خبره است. «ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، این تحول را «مرحله‌ای جدید در گذار به پلتفرم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی» توصیف کرد.

پیچای گفت با این فناوری، کاربران می‌توانند سؤالات طولانی‌تر و پیچیده‌تری از هوش مصنوعی بپرسند. به گفته تحلیل‌گران، ادغام عمیق‌تر چت‌بات Gemini در جست‌وجوی گوگل می‌تواند نیاز کاربران به باز کردن صفحات مختلف وب را کاهش دهد و زمان بیشتری را صرف تعامل با ابزارهای هوش مصنوعی کند.

البته این تغییر ممکن است بر مدل درآمدی گوگل اثر بگذارد، چرا که این شرکت تاکنون از کلیک‌ روی لینک‌ها درآمد کسب می‌کرده است. در عین حال، گوگل در تلاش برای رقابت با شرکت‌هایی مانند OpenAI و  Meta، اعلام کرده که روی تولید عینک هوشمند جدیدی نیز کار می‌کند.

این عینک‌های واقعیت افزوده، نسخه‌ای تازه و پیشرفته از پروژه شکست‌خورده «گوگل گلس» هستند و قرار است با همکاری برندهای Warby Parker و Gentle Monster ساخته شوند. این عینک‌ها شامل دوربین، میکروفون و بلندگو خواهند بود و گوگل امیدوار است با آن‌ها بتواند جایگاهی در بازار عینک‌های هوشمند بیابد؛ بازاری که رقبایی مثل متا با عینک‌های مجهز به هوش مصنوعی Ray-Ban در آن فعال شده‌اند. تولید این عینک‌ها از اواخر امسال آغاز خواهد شد.

در ادامه این رویداد، گوگل همچنین از عملکرد ویژگی AI Overviews گزارش داد؛ قابلیتی که سال گذشته معرفی شد و خلاصه‌های تولیدشده توسط هوش مصنوعی را در بالای نتایج جست‌وجو نمایش می‌دهد. این قابلیت در آغاز با برخی پاسخ‌های عجیب مورد انتقاد کاربران قرار گرفت، از جمله توصیه استفاده از چسب برای چسباندن پنیر به پیتزا یا خوردن روزانه یک تکه سنگ!

اما پیچای اعلام کرد اکنون این ابزار ماهانه ۱.۵ میلیارد بار در بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه استفاده می‌شود و در آمریکا و هند، سهم قابل‌توجهی در رشد جست‌وجوها دارد. به گفته او، این یکی از موفق‌ترین پروژه‌های گوگل در حوزه جست‌وجو طی یک دهه اخیر بوده است.

این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که گوگل با پرونده‌ای حقوقی در آمریکا درباره سلطه خود بر بازار جست‌وجو نیز مواجه است. با این حال، پیچای تأکید دارد که مسیر هوش مصنوعی همچنان ادامه دارد و این شرکت در تلاش است تا ابزارهایی کاربردی، سریع و هوشمندتر از همیشه را در اختیار کاربران قرار دهد.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]