برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 پنل «دولت و رگولاتوری؛ پایه‌گذار اکوسیستم هوشمندسازی صنعتی» در همایش ملی هوش مصنوعی

پنل «دولت و رگولاتوری؛ پایه‌گذار اکوسیستم هوشمندسازی صنعتی» در همایش ملی هوش مصنوعی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در پنل «دولت و رگولاتوری؛ پایه‌گذار اکوسیستم هوشمندسازی صنعتی»، که در همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی برگزار شد، کارشناسان و مدیران مختلف از چالش‌ها و الزامات دخالت دولت در شکل‌گیری و توسعه اکوسیستم هوشمندسازی صنعتی در کشور سخن گفتند. در این نشست، بحث‌های پیچیده‌ای درباره نقش دولت در تنظیم مقررات و تأثیر آن بر رشد این اکوسیستم مطرح شد.

لزوم دخالت دولت در اکوسیستم هوش مصنوعی

«ایمان ظهوریان»، مدیر دیده‌بان هوش مصنوعی و مدیر پنل، در ابتدای صحبت‌های خود به اهمیت ورود دولت به حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و از اهمیت داده‌ها در هوشمندسازی صنعت گفت. او تأکید کرد: «برای تحقق هوشمندسازی، دولت باید زیرساخت‌های مناسب فراهم کند، ولی در عین حال باید مراقب انحصار بازار و جلوگیری از رقابت باشد.»

«عظیم فرد»، مدیرکل دفتر نظارت بر طیف فرکانسی مرکز مقررات رادیویی، معتقد است: «برای دستیابی به هوشمندسازی نیاز به داده‌ها و زیرساخت‌های مناسب است که دولت باید آن‌ها را فراهم کند. باید بسترهای لازم برای بهره‌برداری کسب‌وکارها و مردم از این خدمات فراهم باشد، اما این مسئله نباید به انحصار در بازار منجر شود.»

در ادامه، «مهدی روحانی‌نژاد»، معاون سابق مرکز تنظیمات رادیویی، بر اهمیت رگولاتوری در بحث هوشمندسازی و به ویژه در حوزه مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد. او توضیح داد: «اگر رگولاتوری به درستی در این زمینه وارد نشود، ممکن است در آینده با مشکلاتی در استانداردها و تعرفه‌گذاری مواجه شویم، به خصوص زمانی که شرکت‌های بزرگ شکل می‌گیرند و در مسیر توسعه خود با مشکلاتی در زمینه تنظیم مقررات روبرو می‌شوند.»

چالش‌های موجود در اکوسیستم هوشمندسازی

«محمدامین احمدلو»، مدیر گروه فناوری مرکز پژوهش‌های مجلس، در ادامه بحث به دلایل مختلف دخالت دولت پرداخت و گفت که در کشور ما چالش‌هایی مانند کمبود سرمایه‌گذاری و ساختار بازار دولتی وجود دارد که مانع از رشد طبیعی اقتصاد می‌شود. او بر این باور است که در چنین شرایطی دولت باید نقش پررنگی در توسعه اکوسیستم هوشمندسازی ایفا کند.

او همچنین به لزوم برخورداری از یک ساختار بازار رقابتی اشاره کرد که در آن نهادهای دولتی نقش خود را در بخش‌های خاص ایفا کنند. از نظر او، در شرایط کنونی ایران، دولت باید در بسیاری از زمینه‌ها مداخله کند تا بتواند از عقب‌افتادگی فناوری جلوگیری کند.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]