40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 استارتاپ Viz.ai، معرف پلتفرمی نجاتگر

استارتاپ Viz.ai، معرف پلتفرمی نجاتگر

استارتاپ Viz.ai در سال ۲۰۱۶ در سانفرانسیسکو، کالیفرنیا در حوزه یادگیری ماشین و داده‌کاوی کار خود را آغاز کرد. حقیقت آن است که این استارتاپ از یک بیمار الهام گرفته شد که به دلیل تشخیص دیرهنگام بیماری مغزی از دنیا رفت، در حالی که می‌توانست با یک عمل جراحی به زندگی‌اش ادامه دهد.

ماجرا از آنجا شروع شد که علت مرگ آن بیمار، تأخیرهای سیستمی تشخیص داده شد که روند کار تیم مراقبت‌کننده را تضعیف کرده بود. پس از این اتفاق، دکتر کریس مانسی جراح مغز و اعصاب درست به دلیل آنکه این تأخیرها باعث افزایش هزینه‌های زندگی بیمار شده بود، تصمیم گرفت چاره‌ای بیندیشد. وی با همکاری دکتر دیوید که در زمینه یادگیری ماشین در مدرسه کسب‌وکار استنفورد فعالیت داشت، استارتاپ Viz.ai را راه‌اندازی کردند. هدف این استارتاپ استفاده از هوش مصنوعی برای انجام مراقبت‌های بهداشتی بود، به طوری که روند این گونه مراقبت‌ها سریع و هوشمند پیش برود. بر همین اساس آن‌ها توانستند این استارتاپ را در این زمینه تأسیس کنند.

Viz.ai

هدف از این استارتاپ، نجات جان بیمارانی بود که برای زنده ماندنشان، زمان، بسیار ارزش داشت. بر اساس آمار صورت‌گرفته عاملی ضروری در پیشگیری از مرگ یا معلولیت ناشی از سکته‌های مغزی، کاهش زمان درمان است. در واقع، بیش از ۹۰ درصد بیمارانی که به‌موقع شناسایی و درمان نشده‌اند، به معلولیت‌های شدید دچار شده‌اند. اگر بدانیم که مرگ ناشی از سکته مغزی یا حوادث مغزی-عروقی سومین عامل مرگ‌ومیر در جهان محسوب می‌شود و سرعت عمل در تشخیص و درمان این بیماری چقدر حیاتی است، آن وقت درمی‌یابیم که viz.ai به کمک فناوری هوش مصنوعی مشکل بسیار بزرگی را شناسایی و حل کرده است.

منفعت هوش مصنوعی در استارتاپ‌هایی مثل viz.ai

درحال‌حاضر، هوش مصنوعی توانسته به همه حوزه‌ها راه پیدا کند و بهداشت و درمان به عنوان یکی از بااهمیت‌ترین حوزه‌ها، در رأس امور قرار دارد. این فناوری به‌راحتی قادر است وظایف مختلفی را که در خصوص مراقبت از بیمار وجود دارد، خودکار کند و در نتیجه کارایی چنین مراقبت‌هایی را بهبود بخشد. سودمندی‌های هوش مصنوعی برای استارتاپ‌هایی مثل viz.ai از این قرارند:

  • تشخیص زودهنگام بیماری: به کمک هوش مصنوعی، تشخیص بیماری به سرعت انجام می‌گیرد. در واقع، متخصص مراقبت‌های بهداشتی می‌تواند از این طریق با مقایسه جزئیات بیماری یک تشخیص دقیق ارائه دهد.
  • کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت: با توجه به سرعت و هزینه، اگر بگوییم هوش مصنوعی روال داستان را از معاینه به تشخیص بیماری تغییر می‌دهد، کاملاً بجا گفته‌ایم. الگوریتم‌های هوش مصنوعی نیز باعث می‌شوند فرایندهای مراقبت‌های بهداشتی سریع‌تر انجام ‌گیرند.
  • افزایش توانایی‌های انسان و بهبود سلامت روان: هوش مصنوعی به منظور بهبود جسمی و روحی بیماران، بهترین کمک‌رسان کادر پزشکی محسوب می‌شود. برای مثال، کمک اسکلت‌های بیرونی رباتیک به افراد فلج و پروتزهای هوشمند مجهز به حسگرهای ویژه.
منفعت هوش مصنوعی در استارتاپ‌هایی مثل viz.ai

Viz.ai به کمک هوش مصنوعی، جان بیماران را نجات می‌دهد

Viz.ai با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، یک پلتفرم را جایگزین مراقبت‌های سنتی کرد که از این طریق تیم‌های نگهداری و مراقبت می‌توانند در زمان خود صرفه‌جویی کنند و با صرف وقت بیشتری برای بیماران زندگی آن‌ها را نجات دهند. در واقع، هشدارهای اعمال‌شده بر روی این پلتفرم از طریق هوش مصنوعی تقویت شده‌اند و به کمک این فناوری قادرند به‌سرعت به تیم‌های مسئول در حوزه‌های مختلف هشدار دهند. همچنین بر اساس وضعیت بیماری و روش تصویربرداری قابل‌تنظیم هستند و از طریق هوش مصنوعی سریعاً برای فعال‌سازی فوری تیم اقدام می‌کنند.

همچنین از طریق این پلتفرم، تصاویر CT، CTA، MRI، اشعه ایکس، EKG، سونوگرافی و… با کیفیت بالا قابل مشاهده هستند. نکته جالب در خصوص این پلتفرم این است که می‌تواند اطلاعات اختصاصی بیمار را به صورت فشرده بازبینی کرده در همان لحظه شناسایی و به‌روز نماید. این کار در روند بهبود یک بیماری می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

Viz.ai به کمک هوش مصنوعی، جان بیماران را نجات می‌دهد

کریس کلنر، جراح مغز و اعصاب در کوه سینا، در این باره گفته: «پلتفرم Viz.ai تأثیرگذارترین پیشرفتی بوده است که من به عنوان یک پزشک دیده‌ام و به کل تیم مراقبت اجازه می‌دهد تا فوراً بسیج شوند و درمان را سریع‌تر ارائه دهند.»

استارتاپ Viz.ai بستری برای هماهنگیِ هوشمندِ مراقبت‌های بهداشتی فراهم می‌کند، به طوری که با هشدار دادن به تیم‌های مراقبت‌های بهداشتی، به‌محض آماده شدن اطلاعات در مورد بیمار، مانند تصاویر اشعه ایکس، تیم‌ها می‌توانند کارآمدتر کار کنند و نتایج بهتری را برای بهبود بیمار ارائه دهند. در واقع، با اجرای Viz، ارائه‌دهندگان این خدمات ۲۲.۵ دقیقه برای هر بیمار در طول مراقبت‌شان از بیمار، صرفه‌جویی می‌کنند و بیماران نیز به طور متوسط ۲.۵ روز کمتر در بیمارستان می‌مانند!

در مجموع، استارتاپ Viz.ai توانسته است خدمات ویژه‌ای را به برخی بیماران ارائه دهد و با صرفه‌جویی در زمان بهره‌وری را افزایش دهد، با شناسایی بیشتر بیماران سوددهی را بیشتر نماید، بیماری را به‌خوبی تشخیص دهد و اطلاعات بالینی را با هشدارهای هوشمند به‌روزرسانی کند.

Viz.ai، در حال حاضر، در سانفرانسیسکو، تل آویو، پرتغال و آمستردام، واقع شده و پیشگام استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای افزایش سرعت تشخیص و مراقبت از انواع بیماری‌های حاد و اضطراری در بیمارستان‌ها و سیستم‌های بهداشتی است.

محصولات Viz.ai ، هدیه‌ای برای نجات بیماران مغزی

اگر بگوییم استارتاپ‌های مراقبت‌های بهداشتی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی کمک می‌کنند، تا جان میلیون‌ها نفر را نجات دهند، سخنی به‌غلط نگفته‌ایم. در واقع، علم پزشکی با فناوری‌های عصر جدید، صنعت مراقبت‌های بهداشتی را متحول کرده است. کیفیت محصولات استارتاپی همچون Viz.ai نیز باعث شده است رویکرد بهتری نسبت به این محصولات صورت گیرد.

محصولات Viz.ai ، هدیه‌ای برای نجات بیماران مغزی

مهم‌ترین محصول این استارتاپ در حوزه سلامت Viz LVO است.Viz LVO  مستقیماً اطلاعات حیاتی بیماران سکته مغزی را در اختیار پزشکانی قرار می‌دهد که در جریان مشکل مغزی آن بیماران هستند. این محصول از یادگیری عمیق پیشرفته استفاده می‌کند. یکی دیگر از محصولات این استارتاپ، Viz ICH است. Viz ICH قادر است تعداد جراحی‌های مغز و اعصاب را شناسایی کند و امکان دسترسی بیشتری به مداخلات جراحی داشته باشد که این خود منجر به صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌گردد.

چگونه Viz.ai توانست قدم‌به‌قدم به استارتاپی مطرح تبدیل شود؟

تحسین‌برانگیز است که یک استارتاپ بتواند در طول چند سال محدود، به موفقیت چشمگیری برسد.viz.ai  به‌خوبی توانست از مرحله جذب سرمایه برای شناخته شدن (سری A) و محکم کردن جای پای خود برای معرفی محصول (سری B) بگذرد و به مرحله جذب سرمایه برای اهداف بلندپروازنه‌تر (سری C) برسد.

از آن رو که نوآوری هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی بسیار زیاد بوده و بازار جهانی هوش مصنوعی مراقبت‌های بهداشتی ۰.۹۵ میلیارد دلار را در سال ۲۰۱۷ به خود اختصاص داده است و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۶ به ۱۹.۲۵ میلیارد دلار برسد، امیدوارکننده است اگر بگوییم که پلتفرمviz.ai ، اخیراً در آوریل ۲۰۲۲ توانسته است یک دور سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری با ارزش ۱.۲ میلیارد دلار را به نتیجه برساند. در واقع، دور سری D در حالی برگزار می‌شود که تعداد بیمارستان‌هایی که از پلتفرم Viz استفاده می‌کنند، از مرز ۱۰۰۰ عبور کرده و به میلیون‌ها بیمار از این طریق خدمت‌رسانی می‌شود. این کار توسط Tiger Global و Insight Partners رهبری می‌شود.

چگونه Viz.ai توانست قدم‌به‌قدم به استارتاپی مطرح تبدیل شود؟

Viz.ai گواهینامه‌های متعددی را برای دستیابی به استانداردهای امنیتی دریافت کرده است، از جمله SOC 2، که برای کنترل سیستم و سازمان به کار می‌رود و ۵ اصل امنیت، در دسترس بودن، یکپارچگی پردازش، محرمانه بودن و حریم خصوصی را تضمین می‌کند. این شرکت در فهرست استارتاپ‌های میلیارد دلاری بعدی فوربس ۲۰۲۱ از ۲۵ استارتاپ با پشتوانه سرمایه‌گذاری سریع‌ترین در حال رشد قرار گرفته و برای سه سال متوالی در فهرست فوربس AI 50 قرار داشته است.

Viz.ai در بازار تشخیص و تریاژ سکته مغزی با مجوز جدید FDA ماژول سکته مغزی خود پیشگام بوده و اولین نرم‌افزار هوش مصنوعی است که برای NTAP (پرداخت افزونه فناوری جدید) تأییدیه CMS را دریافت کرده است. ضمن آنکه Viz.ai در اروپا، خاورمیانه و آفریقا شتاب بزرگی داشته است، سازمان‌های وابسته و مشتریان این استارتاپ Mount Sinai Health System، دانشگاه توماس جفرسون، Banner Health، CommonSpirit Health، و HCA Healthcare نیز هستند. شاید بهتر است معرفی این استارتاپ را با این جمله به اتمام برسانیم که با وجود همه تلاش‌ها و افتخارات Viz.ai، موفقیت واقعی این شرکت زمانی به انجام رسیده که به عنوان نجات‌دهنده جان هزاران نفر در سراسر جهان قدم برداشته است.  

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]