برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 اتحاد بخش خصوصی و دولتی برای هوشمندسازی کنتورهای گاز

اتحاد بخش خصوصی و دولتی برای هوشمندسازی کنتورهای گاز

زمان مطالعه: 2 دقیقه

بخش‌های خصوصی و دولتی کشور، در جریان یک همکاری چهار جانبه موفق به طراحی و بهره‌برداری از پلتفرم کنترل و مدیریت هوشمند کنتورهای گاز مبتنی بر اینترنت اشیا شدند.

محسن ابوئی مهریزی، رئیس هیئت مدیره شرکت‌ دانش بنیان اتصال صنعت میانه (ESM)، ضمن اعلام این خبر گفت: پلتفرم کنترل و مدیریت هوشمند کنتورهای گاز بر اساس انتشار فراخوانی از سوی شرکت ملی گاز در اواخر سال ۱۳۹۶ با هدف تولید محصولی به منظور کنترل و مدیریت هوشمند کنتورهای گاز طراحی و ساخته شد و به عقد قرارداد با این شرکت موفق گردید.

شرکت‌ دانش‌بنیان اتصال صنعت میانه که مجری این طرح هوشمندسازی است پیش‌ از این نیز بابت تولید «مودم‌های سیم‌کارت‌خور» توانسته بود از تسهیلات صندوق نوآوری به مبلغ ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شود و اکنون طرح هوشمندسازی کنترل و مدیریت گاز را در همکاری میان بخش‌های خصوصی و دولتی به انجام رسانده است.

ابوئی مهریزی به تشریح تفاوت هوشمندسازی کنتورهای گاز با کنتورهای برق و آب پرداخت و در این باره چنین توضیح داد: در پروژه هوشمندسازی کنتورهای گاز، ما به دلیل استانداردهای بالای حفاظتی و امنیتی و همچنین در دسترس نبودن برق ناچار هستیم از بسترهای ارتباطی مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) استفاده کنیم، لذا نمی‌توانیم از شبکه‌های موجود موبایلی که در سایر حوزه‌های اندازه‌گیری مورد استفاده قرار می‌گیرند، بهره ببریم.

او درباره پیشینه فعالیت‌هایی که منتهی به انجام این پروژه شده است اظهار کرد: از اوایل سال ۱۳۹۷، ما طی تفاهم‌نامه همکاری مشترک با شرکت کنترل گاز اکباتان، که در شهر همدان واقع شده است، و بستر ارتباطی NB-IoT   شبکه ایرانسل، کار مشترکی را با این شرکت‌ها آغاز کردیم و این مجموعه تلاش می‌کند اکوسیستم هوشمندسازی در بخش اندازه‌گیری را به بهترین شکل پیاده‌سازی کند و راه را برای ورود به سایر ورتیکال‌ها باز کند.

رئیس هیئت مدیره شرکت‌ دانش‌بنیان مجری طرح هوشمندسازی کنتورهای گاز درباره همکاری بخش خصوصی و دولتی در پیاده‌سازی این طرح گفت: این مشارکت چهارجانبه بین شرکت اتصال صنعت میانه (ESM) و شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریا (فناپ)، کنترل گاز اکباتان و ایرانسل منعقد شده و آمادگی داریم که پس از تأیید شرکت ملی گاز، که مشتری نهایی آن است، محصول کنتور‌های هوشمند گاز را در سطح مشترکان موردنظر کارفرما به بهره‌برداری برسانیم.

وی در ادامه افزود: شرکت فناپ به عنوان مجری و برگزارکننده آیین رونمایی از پلتفرم «کنترل و مدیریت هوشمند کنتور‌های گاز» درصدد است تا علاوه بر ارائه توانمندی این مجموعه مشارکتی، با ایجاد همگرایی بین بازیگران این حوزه، زمینه را برای عملیاتی کردن این پروژه ملی فراهم آورد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]