پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 چین برای تشخیص اشیاء ناشناس پرنده، از هوش مصنوعی استفاده می‌کند

چین برای تشخیص اشیاء ناشناس پرنده، از هوش مصنوعی استفاده می‌کند

زمان مطالعه: 2 دقیقه

چن لی، عضو آکادمی پیش‌آگاهی Early Warning Academy نیروی هوایی ارتش چین، در مصاحبه با روزنامه‌ی South China Morning Post گفته است: «طی چند سال اخیر، ارتشی‌ها و شهروندان گزارشات فراوانی مبنی بر مشاهده‌ی اشیاء ناشناس پرنده ارائه داده‌اند که تحلیل آن‌ها از توان نیروهای انسانی خارج است.»

در سال 2019، چن خطاب به دانشمندان پکن اظهار داشت: «شمار بالای وقایع هوایی ناشناخته طی سال‌های اخیر، امنیت پدافند هوایی کشور را با چالش‌هایی روبرو کرده است.» چین برای مطالعه‌ی این پدیده‌های ناشناخته، رویکردی نوآورانه در پیش گرفته و از فناوری‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند. با تکیه بر هوش مصنوعی، می‌توان اطلاعات زمانی و مکانی گوناگون را، به شیوه‌ای که خارج از توان انسانی است، با هم ادغام کرد.

خبرنامه‌ی Independent برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد با سفارت چین تماس برقرار کرد.

ارتش آزادی‌بخش خلق چین از ایستگاه‌های رادار ارتش، دستگاه‌های خودکار نیروی هوایی، ایستگاه‌های پلیس، و رصدخانه‌ها، حجم بالایی از داده‌های خام جمع‌آوری می‌کند. نیروهای ناحیه‌ای ارتش این داده‌ها را پردازش کرده و به یک دیتابیس ملی منتقل می‌کنند. در این دیتابیس، داده‌ها بر اساس الگوی رفتار، طراحی، مواد (سازنده)، میزان خاصیت رادیواکتیو، و مواردی از این دست، تجزیه و تحلیل می‌شوند.

هوش مصنوعی به درک همبستگی بین داده‌ها کمک می‌کند. برای مثال، مشخص می‌کند که اشیاء ناشناس پرنده، طی رویدادهای ارتشی یا سیاسی مشاهده شده‌اند یا خیر؛ یا رابطه‌ی بین این مشاهدات با اطلاعات ماهواره‌های آب و هوایی و پدیده‌های طبیعی را بررسی می‌کند تا منشأ این اشیاء ناشناخته را کشف کند.

چین تنها یک بار مشاهده‌ی یک UFO را به صورت رسمی تأیید کرده است؛ این قضیه به سال 1998 بر می‌گردد، زمانی که دو جت ارتشی، شیئی شبیه به «قارچی با چندین پایه‌ی کوتاه» و دو باریکه‌ی نور در مرکز، که در ارتفاعات پایین پرواز می‌کرد را رهگیری کردند. با نزدیک شدن جت‌ها، شیء مذکور سرعت خود را آنقدر افزایش داد که با سرعت 20 هزار متر فاصله گرفت و مثل یک روح ناپدید شد.

چین در حال بررسی احتمال وجود سفینه‌های فرازمینی می‌باشد؛ در همین حین، ایالات متحده نیز مشغول انتشار گزارش در مورد اشیاء ناشناخته‌ای است که توسط دستگاه‌های خودکار نیروی دریایی ثبت شده‌اند.

طبق گفته‌ی بیل نلسون، مدیر ارشد ناسا: «در حال حاضر، آژانس فضایی در حال بررسی ویدئوهایی است که توسط وزارت دفاع ایالات متحده منتشر شده‌اند؛ در این ویدئوها، چند خلبان سعی دارند شیئی پرسرعت را که در حال گذر از روی آب‌هاست، دنبال کنند.»

نلسون می‌گوید: «من شخصاً با این خلبانان نیروی دریایی صحبت کرده‌ام و آن‌ها اطمینان دارند که شیئی واقعی را به چشم دیده‌اند. علاوه بر این، ویدئویی که توسط جت‌ها گرفته شده را هم دیده‌ایم. اما در مورد این‌که این تصاویر متعلق به چه چیزی هستند، نظری نداریم.

از دانشمندان ناسا خواسته‌ام تلاش کنند و این شیء را از نظر علمی بررسی و شناسایی کنند تا بهتر بدانیم با چه چیزی سر و کار داریم.

ما هنوز مطمئن نیستیم که این شیء فرازمینی باشد. این را هم نمی‌دانیم که دشمن است، یا این‌که صرفاً خطای دید یا پدیده‌ای نوری است. البته با توجه به توضیحات خلبان‌های نیروی دریایی مبنی بر مشاهده‌ی حرکت آن شیء، فکر نمی‌کنیم اینطور باشد. آن‌چه قطعی است این است که به دنبال پاسخی قابل قبول برای همه‌ی این مشاهدات می‌گردیم.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]