Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 برنامه‌ریزی مدیران ارشد حوزه علمیه برای کاربست هرچه بیشتر هوش مصنوعی

برنامه‌ریزی مدیران ارشد حوزه علمیه برای کاربست هرچه بیشتر هوش مصنوعی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه، در نشستی که با اعضای ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه داشتند، پس از قدردانی از برنامه‌های انجام شده و در دست اقدام این ستاد، در راستای کاربست هر چه بیشتر هوش مصنوعی در حوزه علمیه، اظهار داشتند که اقدامات ارزشمندی که طی یک سال گذشته از سوی این ستاد انجام شده توأم با حداقل امکانات بوده است. این عضو شورای‌عالی حوزه‌های علمیه تأکید کردند که در حال حاضر توجه حوزه علمیه به فناوری‌های جدید و دانش روز جهان، یک رویکرد اساسی به حساب می‌آید. ایشان همچنین اشاره داشتند که در میان فناوری‌های روز جهان این هوش مصنوعی است که می‌تواند زمینه‌های گسترده علمی و دانشی را در بربگیرد.

حوزه علمیه

احساس تکلیف حوزه علمیه

آیت‌الله اعرافی همچنین گریزی به پروژه‌های کلان مربوط به حوزه‌های فناوری‌های نوین زدند و اشاره داشتند که حوزه ‌‌‌‌علمیه در برابر نظام، انقلاب، اسلام، جامعه و مردم احساس تکلیف می‌کند و می‌کوشد تا با پیگیری مطالبات و پروژه‌های در حال انجام این عرصه، وظیفه خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. در همین راستا، حوزه علمیه از میان 200 تا 300 کلان پروژه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین، حدود 100 کلان پروژه ممتاز آن را برگزیده و در دستور کار خود قرار داده است.

آیت‌الله اعرافی درباره توسعه هر چه بیشتر فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در سازوکارهای حوزه‌‌‌‌‌ علمیه افزود، از میان پروژه‌های عنوان شده، در واقع همه آن‌ها ارزشمند هستند. اما پروژه‌هایی که بیشترین تناظر را با نیازهای حوزه دارند باید در اولویت ستاد و سایر مراکز ذی‌ربط قرار بگیرند. ایشان اشاره داشتند که حوزه‌های علمیه باید جلسات متعددی را با معاونت پژوهشی و امور نخبگان داشته باشند تا بتوانند برای مرحله نخست، یک همکاری پنج ساله را برنامه‌ریزی کنند.

عضو شورای‌عالی حوزه علمیه اشاره کرد که در حال حاضر بیشتر از هزار و صد نخبه حوزوی از سوی مرکز امور نخبگان حوزه علمیه شناسایی شده است که بالغ بر دویست نفر از ایشان از متخصصین طراز اول حوزه هستند و تا به امروز موفق شدند فعالیت‌های اثرگذار و سازنده‌ای را پیرامون موضوعاتی نظیر هوش مصنوعی به ثمر رسانند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]