برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 اهمیت روزافزون برای برنامه‌ریزی در زمینه هوش مصنوعی

اهمیت روزافزون برای برنامه‌ریزی در زمینه هوش مصنوعی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از پایگاه خبری اقتصاد 24، عضو کمیسیون هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران طی گفتگویی که با خبرنگار اقتصاد 24 به دو موضوع مهم اشاره کرد. نخست، به مشاغلی که در روند توسعه روزافزون هوش مصنوعی از بین می‌روند. دوم، این موضوع که وزارتخانه هوش مصنوعی در کشورهای همسایه سرمایه‌های علمی و فکری کشورمان را جذب می‌کنند.

مهندس تذری عضو کمیسیون علم داده و هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران، در رابطه با محور نخست صحبت‌هایشان اشاره داشت که در آینده نه چندان دور اغلب فعالیت‌های حساس انسانی نظیر جراحی، خلبانی، رانندگی، وکالت، آموزش، طراحی مهندسی، برنامه‌نویسی و یا حتی ریاست یک اداره یا از بین خواهند رفت و یا ماهیتشان به میزان بسیاری تغییر پیدا می‌کند.

ایشان اشاره کرد که تعریف هوش مصنوعی به زبان ساده عبارت است از اینکه سامانه‌ای بتوانند مانند انسان عمل کند. تحقق این هدف، اساس رشته هوش مصنوعی و مطالعات زیرمجموعه آن است. در دنیای آینده این هدف بیش امروز محقق می‌شود؛ لذا زندگی‌های آینده نه مانند گذشته هستند و نه امروز.

برنامه‌ریزی

ضرورت برنامه‌ریزی

از طرفی با توجه به مطالبه مبارک رهبر معظم انقلاب برای ارتقاء جایگاه فعلی ایران در زمینه هوش مصنوعی باید برنامه‌ریزی های دقیقی داشت. به نظر ایشان در حال حاضر اگر بگوییم وضعیت خوبی در هوش مصنوعی داریم، اغراق کرده‌ایم. ایشان همچنین اشاره داشتند که قاطعانه می‌توان گفت پتانسیل‌های خوبی داریم؛ بنابراین باید در سه حوزه هوش مصنوعی با دقت برنامه‌ریزی کنیم. نخست، در حوزه نیروی انسانی و به‌کارگیری آن‌ها.

امروز در کشورهای همسایه وزارتخانه هوش مصنوعی تأسیس شده که به دنبال جذب نخبگان خارجی از جمله دانشجویان کشور ما هستند. دوم، مدیریت داده که در این زمینه باید سازمان‌هایی که با داده‌های فراوانی سروکار دارند، مانند صداوسیما، شهرداری‌ها و وزارتخانه‌ها، از فناوری‌های هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی مدیریت اطلاعاتشان استفاده کنند. سوم، سخت‌افزارهای هوش مصنوعی است که با توجه به دسترسی دانشگاه‌های کشور نظیر امیرکبیر به ابرکامپیوترها می‌توانیم به فناوری‌های ساخت سخت‌افزارهای هوش مصنوعی دست پیدا کنیم.

به نظر ایشان آنچه برای رشد جایگاه ایران در رتبه‌بندی کشورهای دارنده هوش مصنوعی امروز بسیار احساس می‌شود، وجود اسناد بالادستی و نیز فقدان تعاملات برنامه‌ای و بین سازمانی است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]