پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 تأثیرگذاری هوش مصنوعی غیرقابل قیاس است

تأثیرگذاری هوش مصنوعی غیرقابل قیاس است

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از گزارش‌گر حوزه پارلمانی خبرگزاری آنا، صالحی عضو کمیسیون علم داده و هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران، به خبرنگار این خبرگزاری گفت: قابلیت تأثیرگذاری هوش مصنوعی را نمی‌توان با هیچ ابزار دیگری مقایسه کرد.

به نظر ایشان، امروز نیاز مبرم جامعه به تجهیز هوش مصنوعی معطوف به بنگاه‌ها و سازمان‌های کلان کشوری است. زیرا این بخش از جامعه حجم عظیمی از داده‌ها را در اختیار دارد و برای تحلیل یکپارچه داده نیازمند زیرساخت‌های هوش مصنوعی خواهد بود. به معنای دیگر چالش فعلی ما در کشور، تبدیل داده‌ها به اطلاعات و الگوهای معناداری است که بتواند در تصمیم‌گیری بهتر و سیاستگذاری خردمندانه‌تر به ما کمک کند.

به نظر صالحی تجهیز سازمان‌ها و بنگاه‌های کشور به این دست از فناوری‌ها می‌تواند بینش عمیق‌تری نسبت به جامعه در این ارگان‌ها ایجاد کند. همچنین، به طور طبیعی وجود این نوع بینش سازمان‌ها را به سمت اتخاد خرمندانه‌ترین تصمیم در حوزه کاریشان راهبری خواهد کرد.

تأثیرگذاری هوش مصنوعی

ایشان ضمن اشاره به تأثیرگذاری هوش مصنوعی، در زمینه جایگاه ایران در رتبه‌بندی کشورهای دارای فناوری‌های هوش مصنوعی، اذعان داشت که در حال حاضر جایگاه خوبی نداریم. چراکه باید سال‌ها قبل به فکر سیاست‌گذاری‌های لازم برای توسعه هوش مصنوعی می‌افتادیم و برای آن برنامه‌ریزی می‌کردیم. اما قاطعانه می‌توان گفت که ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی داریم. ایشان تأکید داشتند که برای تحقق این هدف لازم است تا در صنعت نرم‌افزار توسعه پیدا کنیم.

صالحی اشاره کرد که یکی از موانع عدم توسعه دستگاه‌ها و تجهیزشان به هوش مصنوعی، مربوط به نداشتن شناخت کافی از هوش مصنوعی است. به همین دلیل باید اسناد متنوعی در این زمینه تولید شود تا با واسطه آن، بخش خصوصی و نیز سازمان‌های دولتی بدانند هوش مصنوعی چه فوایدی برایشان خواهد داشت، چگونه می‌توانند از آن استفاده کنند و اساساً باید از کجا آغاز نمایند. به نظر ایشان مشکل اصلی نهادهای کشورمان عدم شناخت و ناتوانی در برنامه‌ریزی در راستای استفاده از هوش مصنوعی است.

ایشان ابزار امیدواری کردند که کمیسیون علم داده و هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در این زمینه گام‌های خوبی برداشته و در تلاش است تا شناخت لازم را در جامعه و میان دستگاه‌ها ایجاد کند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]