Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 کاربست هوش مصنوعی در صنایع و تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری کشور

کاربست هوش مصنوعی در صنایع و تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری کشور

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری مهر، امیرمحمد لاجوردی، عضو هیئت‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، در گفتگو با خبرگزاری مهر بر لزوم تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری هوش مصنوعی تأکید کرد.

یکی از عناصر اصلی برای ایجاد و توسعه هوش مصنوعی، داده است. بر طبق نظر کارشناسان متأسفانه امروزه به دلیل نبود و کمبود زیرساخت‌های ذخیره‌سازی داده‌ها، حجم بالایی از آن‌ها روزانه به خارج از کشور منتقل می‌شوند و این موضوع به‌خودی‌خود یکی از موانع جدی بر سر راه توسعه هوش مصنوعی خواهد بود.

بر همین مبنا، لاجوردی تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری را لازمه استفاده ایمن از سامانه‌های بومی عنوان کرد. به بیان دیگر، زیرساخت‌ها و سامانه‌های لازم برای هوش مصنوعی، عمل گردآوری داده و عدم اشتراک‌گذاری آن را با سرورهای خارجی انجام می‌دهند. ایشان در همین رابطه به همکاری‌های لازم بین دستگاه‌های کشور نیز اشاره کرد و بر این عقیده بود که دستگاه‌ها باید علاوه بر تخصیص بودجه کافی، داده‌های خود را برای ذخیره‌سازی در اختیار سخت‌افزارهای هوش مصنوعی کشور قرار دهند. ایشان عنوان کرد که متأسفانه در زمینه ارائه اشتراک‌گذاری داده‌ها از سوی سازمان‌های کلان کشوری مقاومت وجود دارد.

تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری

حذف موانع

ایشان همچنین به مطالبه مبارک رهبر معظم انقلاب اشاره کردند و اظهار داشتند که برای تحقق مطالبه ایشان باید ابتدا موانع اصلی سد راه توسعه هوش مصنوعی در کشور برداشته شود. مهم‌ترین این موانع، همان مقاومت سازمان‌ها در استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های آن برای تحلیل داده‌های کلان است. به گفته ایشان این فناوری نه تنها می‌تواند به تحقق ایده دولت الکترونیک و افزایش بهره‌وری در خدمات منجر شود، بلکه زیرساخت‌های لازم برای شفاف‌سازی و مبارز با فساد در کشور را نیز فراهم می‌کند.

ایشان در ادامه گفته‌هایشان اظهار داشتند که بر اساس چشم‌اندازی که رهبر معظم انقلاب ترسیم فرمودند، باید رویه‌هایی در کشور تغییر کند. یکی از این رویه‌ها آن است که اغلب دانشگاه‌ها در تولید علم هوش مصنوعی متوقف شده‌اند. ایشان اذعان داشت نقطه مطلوب ما آن جا است که دانشگاه و صنایع پیوند بخورند و دانش تولید شده در صنایع کشور به کار گرفته شود. در این رابطه می‌توان گفت که در سطح تهران این اتفاق رخ‌داده است اما در دانشگاه‌های استان‌ها کمتر دیده شده و باید به این سمت حرکت کنیم.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]