پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 یک شرکت دانش‌بنیان داخلی، به کمک هوش مصنوعی موفق به هوشمندسازی فرایندهای تولید محصول استراتژیک پسته شد

یک شرکت دانش‌بنیان داخلی، به کمک هوش مصنوعی موفق به هوشمندسازی فرایندهای تولید محصول استراتژیک پسته شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری مهر، متخصصین کشورمان در قالب تیم تحقیقاتی مستقر در یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید دستگاه سورتر هوشمند پسته شدند.

به گفته محمدرضا فرحناک، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان واقع در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، سورتر جزئی از محصولات صنایع تبدیلی به‌حساب می‌آید. در این دست از صنایع محصولات به دو بخش تقسیم می‌شوند. محصولاتی که ارزشمند هستند و آن‌هایی که ارزش قیمت‌گذاری شده کمتری دارند. در این فرایند، تفکیک و تبدیل به‌صورت هوشمند انجام شده و با ایجاد ارزش افزوده، می‌تواند آورده مالی بیشتری نیز داشته باشد.

ایشان در ادامه افزودند باتوجه‌به آن که پسته یک محصول استراتژیک است، سعی کردیم برای گام نخست، با استفاده از هوش مصنوعی دستگاه سورتر پسته را به‌گونه‌ای طراحی کنیم که بتواند به تفکیک‌سازی هوشمند این محصول بپردازد. فرحناک ضمن آنکه اشاره کرد از این دستگاه می‌توان در طبقه‌بندی سایر محصولات نیز استفاده کرد افزود که دستگاه سورتر ما را قادر می‌سازد تا فرایند جداسازی و طبقه‌بندی محصول را به‌صورت هوشمند و بدون خطای انسانی انجام دهیم.

پسته

این مدیرعامل همچنین اشاره کرد که با ارائه سورتر به‌عنوان یک فناوری دانش‌بنیان، می‌توان بازار جدیدی را برای آن متصور شد. علاوه بر آنکه این محصول به طور مداوم درحال‌رشد است، دارای این قابلیت است که با ارائه کیفیت مناسب و قیمت قابل‌رقابت با نمونه‌های خارجی، بازار پُرثمری را فراهم کند.

لازم به ذکر است که تا پیش‌ازاین نمونه‌های دیگری از سورتر در بازار موجود بود، اما همان‌طور که گفته شد سورترهای هوشمند به کمک الگوریتم‌ هوش مصنوعی به جداسازی و طبقه‌بندی محصولات می‌پردازند و به همین دلیل خطای محاسباتی یا عملیاتی نخواهند داشت. به عقیده فرحناک، لازم است تا توانمندی‌های فناوری‌های نوظهور برای مشتریان توضیح داده شود. ایشان تأکید کردند این آگاهی در مشتریان احساس نیاز به فناوری‌های هوشمند را ایجاد می‌کند و می‌توانیم شاهد پیوند هر چه بیشتر عرصه فناوری‌های هوشمند با صنایع باشیم.

ایشان در انتها ضمن توضیح چالش‌های مالی و قانونی موجود بر سر راه توسعه این فناوری، به اهمیت حمایت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تأکید ورزیده و از ارائه زیرساخت‌های لازم برای توسعه دستگاه سورتر هوشمند سخن گفت.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]