Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 انقلاب فناوری در 1400 با حمایت از پارک های علم و فناوری استان‌ها

انقلاب فناوری در 1400 با حمایت از پارک های علم و فناوری استان‌ها

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

معاون پژوهشی وزیر علوم در سخنرانی آیین تکریم دکتر مهدی کشمیری، مدیرکل سابق دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم از اهمیت پارک های علم و فناوری برای توسعه کشور گفت.

غلامحسین رحیمی اعلام کرد که درحال‌حاضر همه استان‌های کشور یک پارک علم و فناوری دارند و این مراکز مؤلفه مهمی برای توسعه کشور هستند که در کنار مراکز و نهادهای نوآوری، 200 مرکز رشد و مناطق ویژه علم و فناوری این سپهر توسعه را تشکیل می‌دهند. او همچنین مدعی شد این مراکز حمایت تمام‌قد وزارت علوم را خواهند داشت.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم در ادامه اشاره به حمایت‌ها از پارک های علم و فناوری این‌چنین گفت: «امسال دیدیم که به‌غیراز بدنه دولت، مجلس شورای اسلامی هم از توسعه و بودجه پارک های علم و فناوری حمایت کرده است و در حال‌حاضر این مراکز به شکل فعال در زمینه تجاری‎سازی، ایجاد فناوری و امور اقتصادی شرکت دارند و مطمئناً در سال 1400 وارد عرصه چهارم انقلاب فناوری می‌شوند و در مباحثی مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، برنامه‌های و مأموریت‌های جدیدی ارائه خواهند کرد.»

پارک های علم و فناوری

همچنین مهدی کشمیری که به گفته معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم از عناصر تأثیرگذار در توسعه و ساماندهی پارک های علم و فناوری بوده، از اهمیت این مراکز گفته است: «حوزه فناوری وزارت علوم نیاز به مراقبتی ویژه دارد. این حوزه جوان و نوپا است که مشکلات زیادی ازنظر نیروی انسانی و همچنین زیرساختی دارد.»

کشمیری در انتها عنوان کرد که عرصه فناوری تعریف‌شده و مشخص نیست و در صورت ورود به آن، باید تجهیزات کامل باشد. او معتقد است این عرصه، عرصه اقتصاد و کسب‌و‌کار است، عرصه میدان دادن به بخش خصوصی است و وقتی مجهز باشد می‌تواند توجهات را به خود جلب کند. به نظر او این عرصه مدعیان بزرگی دارد که نیازمند تجهیز شدن هستند و باید توجهی ویژه به آن‌ها داشت. توصیه ایشان به متولیان امر نوگرایی، بازنگری ساختاری و اولویت‌بخشیدن به حوزه فناوری است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]