برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 راه‌اندازی درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان «دانا»

راه‌اندازی درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان «دانا»

زمان مطالعه: 2 دقیقه

درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان «دانا» به‌زودی با هدف معرفی دانشمندان و پژوهشگران ایرانی به زبان‌های فارسی و انگلیسی، فعالیت خود را آغاز می‌کند و مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری شیراز، وظیفه توسعه آن ‌را بر عهده دارد.

به گزارش هوشیو به نقل از ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (isc)، ضمن تشکر از رؤسای دانشگاه‌ها، استاندار فارس و مدیران استانی، از زحمات و تلاش‌های ریاست پیشین این مجموعه، دکتر محمدجواد دهقانی، تشکر و قدردانی نمود و ابراز امیدواری کرد که از زیرساخت‌های مناسب این مؤسسه به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

زلفی‌گل با تأکید بر لزوم ارتقاء جایگاه مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری، گفت: لازم است تمام انرژی و توان جهت ارتقاء جایگاه این مؤسسه به کار گرفته شود و مأموریت‌های جدید این سازمان در همین راستا قرار دارد. مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری، جایگاهی فراتر از یک مؤسسه آموزشی یا حتی وزارت‌خانه دارد و ما آن را در جایگاه یه مؤسسه‌ بین‌المللی می‌دانیم. بر همین اساس، چتر این سازمان باید فراتر از یک وزارت‌خانه و کشور باشد.

وی در ادامه افزود: سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان) ابزاری قدرتمند است که می‌تواند نظام ملی نوآوری را مبتنی بر ایجاد پیوند مستقیم میان نیازهای جامعه، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، صنایع خصوصی و دولتی، پژوهشگران، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری ایجاد کند.

زلفی‌گل، هدف اجرای این طرح را مشارکت تمامی آحاد مردم در شکل‌دهی به طوفان فکری دانست که بتواند ساخت ایرانی آباد و توسعه‌یافته را به دنبال داشته باشد. او در ادامه گفت: کاربردی ‌کردن تحقیقات مراکز علمی و پژوهشی یکی دیگر از اهداف سامانه «نان» است. ما در راستای عملیاتی‌ کردن این سامانه از فناوری‌های به‌روزی همچون هوش مصنوعی، مهندسی نرم‌افزار، پایگاه داده، شبکه و امنیت بهره برده‌ایم.هدف ما از ایجاد این بانک اطلاعاتی متمرکز، این است که بتوانیم زنجیره پژوهش، فناوری و نوآوری را تکمیل کنیم و با هدفمندسازی و نیازمحور‌کردن فعالیت‌های پژوهشی، در جهت رفع نیازهای کشور و توسعه مسیر همه‌جانبه علمی گام برداریم.

او سامانه «نان» را قلب اکوسیستم علم و فناوری کشور دانست و گفت: مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری که در شیراز واقع شده است، با توسعه سامانه‌ای دیگر تحت عنوان درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان «دانا»، مغز علم و فناوری کشور را نیز در این سازمان توسعه داده است، تا قلب و مغز این اکوسیستم در این مؤسسه و در شهر شیراز بتپد.

او در ادامه با معرفی سامانه «دانا» عنوان کرد: از آنجایی ‌که پژوهشگران و نخبگان ایرانی، صفحه جامعی جهت ارائه مقالات و دستاوردهای خود ندارند که بتوانند از طریق آن به دستگاه‌ها، خدمات ارائه کنند، بر آن شدیم تا با توسعه این درگاه، در راستای نمایه‌سازی اقدامات دانشمندان و نخبگان ایرانی گام برداریم و تمامی اقدامات آنها را به زبان فارسی و انگلیسی معرفی کنیم.

او در انتها بیان کرد: برنامه بعدی ما این است که در کنار سامانه «نان»، سامانه دیگری تحت عنوان پایگاه «جریان اقتصادی نوین» (جان) برای معرفی و ارائه محصولات و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه دهیم.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]