برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 دوپلکس ، سرویس رزرواسیون هوش مصنوعی که در 49 ایالت آمریکا فعالیت می‌کند

دوپلکس ، سرویس رزرواسیون هوش مصنوعی که در 49 ایالت آمریکا فعالیت می‌کند

زمان مطالعه: 2 دقیقه

گوگل سرویس جنجالی رزرواسون هوش مصنوعی دوپلکس خود را به 49 ایالت در سراسر آمریکا گسترش داده است. نکته اینجاست که این سرویس باید مطابق با قوانین حفظ حریم خصوصی باشد و این قوانین در ایالت‌های مختلف آمریکا متفاوت هستند؛ همچنین در صورتی که این سرویس به خارج از مرزهای آمریکا سرایت کند، لازم است تا با قوانین بین‌الملل مطابقت داشته باشد.

گوگل می‌گوید اگر عرضه این سرویس در آمریکا با تاخیر همراه بوده، دلیلش این بوده که امیدوار بودند بتوانند تغییری در قانون ایجاد کنند یا بخش‌هایی به آن بیفزایند.

زمانی که در ماه می سال 2018 سرویس رزرواسیون گوگل معرفی شد، به نظر می‌رسید که یک انسان در حال مکالمه و رزرو کردن است نه یک سیستم هوش مصنوعی. گفتار این سیستم به اندازه‌ای مانند انسان بود که حتی در جمله‌بندی و حرف زدن از «ام» و «اه» که انسان‌ها معمولا در حرف زدن روزمره آن‌ها را به‌کار می‌برند هم استفاده می‌کرد. در نتیجه این نگرانی ایجاد شده بود که شاید از این سیستم برای فعالیت‌های مخرب و تقلب و حتی موارد جنایی هم استفاده شود.

دوپلکس

در نتیجه این نگرانی‌ها بود که قرار شد ربات‌های سخنگو پیش از شروع صحبت اعلام کنند که ربات هستند تا با انسان اشتباه گرفته نشوند و اکنون دوپلکس Duplex این کار را انجام می‌دهد. این سرویس قادر است به صورت کاملا خودکار کارهای وقت‌گیر و پیش‌پا افتاده مانند رزرو قرار ملاقات با آرایشگاه یا رزرو میز در رستوران را انجام دهد. هرچند که در حال‌حاضر به دلیل قوانین موجود تا حدی توانایی‌های این سیستم محدود شده است. برای مثال در برخی از ایالت‌های آمریکا برای انجام یک اقدام خاص، حتما لازم است که تماس به فرد تماس‌گیرنده بازگردانده شود تا از صحت اطلاعات مطمئن شوند و این شرایطی است که سرویس دوپلکس نمی‌تواند در آن کارساز باشد.

گوگل در سال 2019 تاکید کرد که حدود 25% از تماس‌هایی که به این سرویس نسبت داده شده در واقع توسط انسان‌ها گرفته شده است و 19% از موارد استفاده از این سرویس هم به گونه‌ای بوده که باید حتما توسط نیروی انسانی انجام می‌شده است.

آخرین ایالتی که سرویس دوپلکس در آن راه‌اندازی نشده لوییزیانا است و این‌که چرا مقامالت محلی مانع از راه‌اندازی سرویس دوپلکس در این ایالت شدند هنوز نامشخص است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]