رئیس انجمن سواد رسانه ای از لزوم یادگیری علوم شناختی برای اصحاب رسانه میگوید
رئیس انجمن سواد رسانه ای و علوم شناختی در برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» حضور پیدا کرده و در مورد علوم شناختی، تعادل بخشی، افکار عمومی و رسانه صحبت کرده است.
به گزارش هوشیو به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتوگو، دکتر سید مرتضی موسویان میگوید: «نقص امروز ما این است که رسانههای ما منفعل هستند و کاربر ما مسلط به علوم شناختی یا سواد رسانه ای نیست. این نقص ها باعث شده رسانههایی مانند بیبیسی، منوتو و دیگر رسانهها موفق باشند.»
رئیس انجمن سواد رسانه ای و علوم شناختی معتقد است یکی از مشکلات این است که از علوم شناختی در هیچ رسانهای استفاده نمیشود: «انفعال برخی اوقات به سود کسی که جریانسازی کرده عمل میکند و گاهی هم مردم مارپیچ سکوت را کنار گذاشته و اسیر آن میشوند.»
از نظر دکتر موسویان، آینده متعلق به علوم شناختی است و استفاده روزافزون از ابزارهایی که متکی بر اینترنت اشیا و هوش مصنوعی هستند و کمک گرفتن از آنها در کنار علوم شناختی، باعث موفقیت بیشتر خواهد شد.
وی میگوید: «علوم شناختی جایگاهی ویژه دارد و در تقسیمبندی علوم در بخش علوم معرفت قرار خواهد گرفت. به این دلیل که در همه زمینهها تحولات مهمی ایجاد میکند و اگر علوم شناختی در اختیار رسانه باشد، میتواند تحولات بسیار مهمی را رقم بزند.»
او همچنین معتقد است علوم شناختی میتواند ما را به جامعه الحاقی نزدیکتر کند: «با استفاده از علوم شناختی است که افرادی که امروز نوجوان هستند، میتوانند در میانسالی جامعه الحاقی را تجربه کنند. در جامعه الحاقی نقشی که به فکر و جایگاه فکر یعنی عقل و مغز داده میشود، نقشی محوری است و در واقع این فکر است که در جامعه راهاندازی شده شبکهای سال 2040 نقشی اساسی دارد.»
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید