برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 رشد فناوری بیومتریک در بررسی دستاوردهای مرکز CITeR

رشد فناوری بیومتریک در بررسی دستاوردهای مرکز CITeR

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شاید تصورش برای ما دشوار باشد، اما دانشمندان مرکز تحقیقات فناوری هویت‌سنجی دانشگاه کلارکسون سال‌هاست به این می‌اندیشند که آیا صنعت می‌تواند پاسخی برای پرسش‌های فناوری تشخیص هویت پیدا کند یا خیر. هم‌زمانی چنین گمانه‌زنی‌هایی با بیست‌ سالگی تحقیق CITeR در زمینه علم هویت و بیومتریک، باعث شده است جایگاه این علم با چالش‌ها و نوآوری‌ها بیش از پیش به تلاطم بیفتد. رشد فناوری بیومتریک در بررسی دستاوردهای مرکز  CITeR سنجیده شده است.

بنا به پستی که در سایت دانشگاه کلارکسون منتشر شده است، از برنامه‌های جشن 20 سالگی تحقیقات این مرکز، در زمینۀ علم هویت و بیومتریک می‌توان به حضور پروفسور آنیل کی. جِین از دانشگاه ایالتی میشیگان به‌عنوان سخنران اصلی و همچنین معرفی پروژه‌های بیومتریک در حال انجام CITeR اشاره کرد.

محققان علم هویت در مورد تشخیص چهره متقاطع طیف متقابل، تشخیص اثر انگشت بدون تماس، حریم خصوصی، سوگیری در تشخیص چهره، تشخیص تهاجم نمایش و بیومتریک نرم و جدید به پژوهش پرداخته‌اند.

رشد فناوری بیومتریک در بررسی دستاوردهای مرکز CITeR نشان داده است، CITeR تنها در سه سال گذشته، به پژوهش در مورد توسعه فناوری‌هایی مانند ردیاب‌های شکلی واحد و افتراقی پرداخته است که برای مقابله با شبیه‌سازی چهره استفاده می‌شوند. کلاهبرداران سایبری با استفاده از این فناوری، سیستم‌های تشخیص چهره را با تصاویر جعلی فریب می‌دهند.

رشد فناوری بیومتریک

این مرکز همچنین در زمینۀ افزایش دقت تشخیص اثر انگشت سالمندان و عنبیه کودکان فعال بوده است.

رشد فناوری بیومتریک در بررسی دستاوردهای مرکز CITeR، نشان داده است، اغلب موفقیت‌های آن، از طریق همکاری با 22 زیرمجموعه‌اش، از جمله سازمان‌های دولتی و شرکت‌های بیومتریک و شناسۀ دیجیتال و غیره به دست آمده است. استفانی شوکرز، مدیر CITeR می‌گوید: «در مقاطعی از زمان، تردید پیدا می‌کردیم که این پژوهش به سرانجام خواهد رسید یا خیر.»

این واقعیت که حوزۀ هوش مصنوعی با سرعت و در جهات گوناگون در حال رشد و فراگیر شدن است، منجر به ظهور چالش‌های ناگهانی و با سرعت رشد بالا می‌شود. شناسایی جعل، رمزنگاری بیومتریک، تشخیص انگشت تغییر شکل یافته، بیومتریک با فاصله، ماندگاری بیومتریک، بیومتریک کودکان و موارد دیگر را می‌توان به عنوان نمونه نام برد.

به‌تازگی، چندین پرسش بی‌پاسخ دیگر، از جمله دیپ‌فِیک و سوگیری نیز در این حوزه آشکار شده‌اند.

CITeR همچنین برای درک بهتر مبانی ابتدایی بیومتریک، فیلم‌های آموزشی را برای عموم منتشر کرده است. رشد فناوری بیومتریک در بررسی دستاوردهای مرکز CITeR، بیانگر پیشرفت توسعه و امنیت در زمینه احراز هویت است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]