پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 طرح های کلان ملی در حضور سورنا ستاری رونمایی شدند

طرح های کلان ملی در حضور سورنا ستاری رونمایی شدند

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در مراسم رونمایی از طرح های کلان ملی فناوری شرکت‌های فناور و دانش‌بنیانی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به ساخت برخی محصولات برای اولین بار در کشور شدند و محصولاتشان از پیچیدگی فناورانه و اهمیت راهبردی بالایی برخوردار است و توانستند این محصولات را تجاری‌سازی کنند، در خانه نوآوری و فناوری ایران از محصولاتشان رونمایی کردند.

به گزارش هوشیو به نقل از خبرگزاری فارس، محصولات ذکر شده در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی و انرژی توسط مرکز طرح های کلان ملی معاونت علمی و فناوری حمایت شدند و قرار است در زمینه‌های ذکر شده نیازهایی از کشور را برطرف کنند.

در این مراسم سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری حضور داشت و از محصولات رونمایی کرد تا گامی در مسیر خودکفایی و رفع نیازهای راهبردی کشور به کمک تجهیزات و فرآورده‌های ایران‌ساخت برداشته شود.

طرح های کلان ملی

وی در این مراسم گفت: «در سال‌های اخیر اتفاق بزرگی رخ داده و در حوزه‌هایی که روزهای نخست حرفی برای گفتن نداشتیم، امروزه به یکی از کشورهای توانمند تبدیل شدیم. امروز شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته ایران‌ساخت، توانسته‌اند دستگاه‌هایی بسازند که قیمت برخی از آن‌ها معادل صدها هزار دلار است. این تجهیزات در کنار تامین نیاز فناورانه کشور، یکی از ستون‌های صادراتی کشور در حوزه محصولات فناورانه هستند.»

مدیریت هوشمند سیلوهای گندم

مانیتورینگ و ارزیابی دقیق و آنلاین میزان گندم موجود در سیلوهای کشور یکی از چالش‌های مدیریت منابع استراتژیک گندم کشور بوده است. اندازه‌گیری سیلوها با روش‌های سنتی و غیردقیق انجام می‌شده و ارزیابی دقیقی وجود نداشته است.

اما شرکت پیک آسا با استفاده از فناوری لیزر، نرم‌افزار بومی و حمایت ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سامانه‌ای برای مدیریت هوشمند موجودی شبکه سیلوهای گندم طراحی، تولید و به شرکت بازرگانی دولتی ایران به عنوان بهره‌بردار این طرح کلان ملی ارائه کرد.

طرح های کلان ملی

نظارت بر تجارت خارجی با پهپادهای ساخت ایران

گمرک ایران همواره به دنیال شناسایی و ارزیابی محموله‌های وارداتی بدون دخالت کاربر و در سریع‌ترین زمان ممکن بوده است. استفاده از پهپادهای پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی توسط شرکت دانش‌بنیان سامانه‌های هوشمند کاربردی سنیع این مشکل را برطرف کرده و سیستم هوشمند نظارت بر تجارت خارجی گمرک با استفاده از پرنده بدون سرنشین، شرایط ارزیابی و بازرسی محموله را میسر کرده است.

از دیگر محصولاتی که در این مراسم از آن‌ها رونمایی شد می‌توان به گوشی‌های پزشکی، طیف‌سنج نانودراپ، سامانه هدایت پروسه‌های درمانی ستون فقرات، آفت‌کش مگس مدیترانه، ضدعفونی‌کننده عمقی کاغذ و 3 گونه بذر هیبرید اشاره کرد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]