حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از خدمات و محصولات شناختی
دومین فراخوان حمایت از خدمات و محصولات شناختی از سوی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی منتشر شد.
در این اطلاعیه از استارتاپهای فعال در حوزه تولید محصولات و خدمات شناختی خواسته شده است تا 20 تیرماه تقاضای دریافت حمایت را در سایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به آدرس cogc.ir ثبت کنند. ستاد برای تیمهایی که خواهان دریافت کمک از این مرکز هستند شرایطی را تعیین کرده است. از جمله این شرایط این است که استارتاپهای متقاضی باید دارای ایدههای مسئلهمحور و نوآورانه در زمینه فناوریها و خدمات شناختی باشند. همچنین این شرکتها باید مدل کسبوکارشان مشخص باشد، تیمهای فنی کاملی داشته باشند و در مراحل اولیه توسعه خود قرار داشته باشند.
استارتاپهای متقاضی باید حداقل متشکل از سه نفر شامل عضو تیم فنی، شناختی و کسبوکار باشند. عضویت در یک شتابدهنده نیز از شروط دیگر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از کسبوکارهاست. این استارتاپها باید قرارداد مکتوبی به مبلغ حداقل 150 میلیون ریال با شتابدهندهها داشته باشند.
برنامه حمایت از استارتاپها و شرکتهای خلاق و فناوری شناختی بخشهای مختلفی دارد و شامل حمایت از خدمات پیششتابدهی، شتابدهی، سرمایه مرحله بذرمایه، تسهیل جذب سرمایهگذاری، حمایت در قالب یارانه فروش و حمایت جهت اخذ مجوز و استانداردهای لازم خواهد بود.
ستاد راهبری توسعه علوم و فناوری های شناختی در سال 1391 در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاسیس شد و این ستاد کارش را بهصورت عملیاتی از سال 1391 آغاز کرد. برنامه ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی حمایت از استارتاپها و شرکتهای خلاق شناختی است.
در اولین فراخوان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی 15 استارتاپ که در زمینه تولید محصولات علوم شناختی و شتابدهندههای علوم شناختی بودند تقاضایشان را برای دریافت کمک به این ستاد ارسال کردند. پس از ارزیابی وضعیت استارتاپها از سوی داوران برگزیده ستاد با تولید و توسعه 5 محصول موافقت شد و مورد حمایت ستاد قرار گرفتند.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید