Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 اپراتور همراه اول در تلاش برای تجهیز هرچه بیشتر خود به هوش مصنوعی

اپراتور همراه اول در تلاش برای تجهیز هرچه بیشتر خود به هوش مصنوعی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هم‌زمان با برگزاری سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی ایران تلکام 2021، ضمن بازدید از غرفه شرکت همراه اول، از چند پروژه ملی این شرکت در زمینه فناوری‌های دیجیتالی رونمایی کردند.

این پروژه‌ها که به‌مثابه زیرساخت‌های فناورانه در راستای توسعه و هوشمندسازی خدمات این شرکت ارائه می‌شوند، شامل پروژه MEC، جاده هوشمند، سامانه نوآوری باز و نرم‌افزار iMap هستند. در ضمن این گزارش، چهار پروژه مطرح شده را به‌اختصار بررسی می‌کنیم.

در پروژه MEC که اختصاری از واژه Mobile edge computing است، تلاش می‌شود تا پردازش اطلاعات ویدئویی شبکه به‌صورت برخط یا Real Time انجام بگیرد. از این فناوری می‌توان برای توسعه ماشین‌های هوشمند خودران، اتاق‌های جراحی هوشمند و کنترل ربات‌های خلبان استفاده کرد. زیرا امکان تأخیر در ارسال داده‌های ویدئویی را از بین می‌برد. این فناوری به کمک یک شرکت دانش‌بنیان در شرکت همراه اول ایجاد شده که خود گواهی از روی‌آوردن اپراتورهای کشور به‌سوی مجهز شدن به فناوری‌های هوش مصنوعی است.

همراه اول

در پروژه جاده هوشمند، همان‌طور که از نام آن پیداست، همراه اول می‌کوشد تا از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی برای تقویت ایمنی جاده‌های کشور و حفظ جان و سلامتی هم‌وطنان استفاده کند. این شرکت، در این پروژه می‌کوشد تا ضمن همکاری با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، بتواند جاده‌های پرخطر ایران را شناسایی و هوشمندسازی کند. تا از این طریق میزان خسارات مالی و جانی بر هم‌وطنان کاهش یابد. این هوشمندسازی شامل کنترل تردید توسط یک سیستم هشداردهنده در مناطق پرخطر خواهد بود.

سامانه نوآوری باز نیز یک پلتفرم محبوب برای تعامل هرچه بیشتر شرکت همراه اول با متخصصین حوزه فناوری است. دامنه موضوعات مورد پذیرش در این پلتفرم بسیار وسیع بوده و شامل مواردی نظیر اینترنت نسل پنج، هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، کلان‌داده، پردازش ابری، اتوماسیون رباتیک فرایند و غیره است.

در چهارمین پروژه، یعنی نرم‌افزار iMap که از سوی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول طراحی و ارائه گردیده است، کوشش شده تا تمامی جزئیات شبکه از جمله سایت‌ها، نودها، وضعیت آن‌ها و نمایش لیست درخواست‌های پشتیبانی و به‌طورکلی وضعیت شبکه همراه در سراسر کشور از سوی کاربر قابل پایش گردد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]