برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 هوش مصنوعی مواد غذایی تقلبی را به سرعت شناسایی می‌کند

هوش مصنوعی مواد غذایی تقلبی را به سرعت شناسایی می‌کند

زمان مطالعه: 3 دقیقه

آغاز فاز سوم «برنامه جامع سلامت و اصالت مواد غذایی» در حالی آغاز شد که دکتر بهرام دارایی، معاون وزیر بهداشت در آن حضور داشت. وی در این آیین از شناسایی سریع مواد غذایی تقلبی به کمک هوش مصنوعی خبر داد و عنوان کرد که به‌زودی کمیته ملی ارزیابی خطر را راه‌اندازی می‌‌کنیم.

معاون وزیر بهداشت، در این آیین که از دارونامه‌های رسمی کشور و فرآورده استنشاقی تیوتروپیوم بروماید نیز رونمایی شد، خاطرنشان کرد: «سازمان غذا و دارو ضمن تأیید آزمایشگاه مرجع غذا و داروی اصالت محصولات دارویی و غذایی، عزم خود را در حفظ سلامت غذا و داروی کشور جزم کرده است.»

دکتر دارایی ضمن اشاره به فعالیت‌ها و پیگیری‌های دولت فعلی در زمینه اصالت و سلامت مواد غذایی، گفت: «خوشبختانه طی ۱۰ سال گذشته فرایند‌ها در این سازمان به کمک معاونت علمی ریاست جمهوری شروع شده است، هرچند در دولت قبل فعالیت‌ها کمرنگ شد، اما در این دوره با اهتمام بیشتر و همکاری بین بخشی موضوع اصالت و سلامت مواد غذایی را پیگیری خواهیم کرد.»

وی به زیرساخت‌های مهمی که در تولید محصولات غذایی و دارویی در کشور وجود دارد، اشاره کرد و افزود: «وجود این زیرساخت‌ها به شرطی خواهد بود که قادر باشیم سلامت محصولات غذایی و دارویی در کشور را تضمین کنیم و این کار با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان محقق خواهد شد، چراکه این شرکت‌ها در لبه دانش حرکت می‌کنند.» وی افزود: «تنها محصولات و کالا‌ها نیستند که می‌توانند دانش‌بنیان تلقی شوند، بلکه روش‌ها، فرایند‌ها، آنالیز‌ها و روش‌های غربالگری هم جزو محصولات دانش‌بنیان محسوب خواهند شد.»

دکتر دارایی با اشاره به اهمیت دادن وزارت بهداشت به سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: «این اهمیت دارد که وزیر بهداشت دولت فعلی سکاندار موضوع سلامت غذا و داروی کشور است و به آن توجه ویژه دارد که البته این موضوع برای اولین بار اتفاق افتاده است. خوشبختانه معاونت علمی ریاست جمهوری نیز تمام‌قد در کنار سازمان غذا و دارو ایستاده است. در این دوره نگاه ما ویژه و علمی به غذا و دارو خواهد بود و معاونت فناوری وزارت بهداشت نیز در کنار ماست و با توجه به همه این موارد، این تلاش‌ها به‌زودی به ثمر خواهد نشست.»

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی کشور در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: «کشور ما در خصوص دارو‌های بیوتکنولوژی جزو ١٠ کشور اول دنیاست. همچنین کشور ما در صنعت غذا و ایمنی غذایی، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد، به طوری که ما در فاز اول همکاری بین‌المللی با کشورهای اتریش، مجارستان و هلند هستیم و فاز دوم را نیز با ایجاد زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای ارتقای فنی پیش برده‌ایم و در فاز سوم هم تجهیز آزمایشگاه مرجع سراسر کشور و برگزاری دوره آموزشی بین‌المللی را دنبال کرده‌ایم. نکته مهم اینجاست که در فاز سوم توسعه فناوری نوین برای شناسایی سریع تقلبی بودن از فناوری هوش مصنوعی کمک گرفتیم که به‌زودی کمیته ملی ارزیابی خطر را راه‌اندازی خواهیم نمود.»

دکتر دارایی در بخش دیگری از سخنان خود به بحران‌های غذا در سراسر دنیا اشاره کرد و گفت: «در بحران‌های جهانی مانند جنگ و کرونا و اپیدمی شاهد آن هستیم که وضعیت غذا دچار تغییر می‌شود، به طوری که در لهستان در جنگ جهانی دوم به خاطر گندم سلامت مردم به خطر افتاد. پیش‌بینی می‌شود که در جهان کنونی، بحران غذا اتفاق بیفتد و وقتی قیمت غذا بالا می‌رود، تقلب در آن‌ها افزایش می‌یابد.»

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی کشور در پایان سخنان خود افزود: «در حال حاضر، به این نتیجه رسیده‌اند که ٣٠ درصد سرطان‌ها و ناباروری مردان به دلیل استفاده از غذای ناسالم است. خوشبختانه سیاست کلان وزارت بهداشت هم‌راستا با سیاست سلامت ابلاغی رهبری و در مسیر عدالت و تعالی سلامت برای بهبود غذای مردم است.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]