Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 شرکت دانش‌بنیان داخلی موفق به بومی‌سازی فناوری STT در حوزه هوش مصنوعی شد

شرکت دانش‌بنیان داخلی موفق به بومی‌سازی فناوری STT در حوزه هوش مصنوعی شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبر، یک شرکت دانش‌بنیان داخلی توانست با استفاده از هوش مصنوعی، فناوری STT را در کشور بومی‌سازی کند. فناوری STT که اختصار عبارت Speech to Text است، در واقع محصولی فناورانه بوده که به کمک هوش مصنوعی تولید شده است. این محصول از جمله فناوری‌های موفق و مشهور هوش مصنوعی در جهان است که امروزه بازار مالی و فروش بسیاری خوبی را در کشورهای جهان تجربه می‌کند. پرسودترین بازار مالی این فناوری در آمریکای شمالی است، به‌گونه‌ای که می‌توان گفت امروزه این فناوری در ایالات متحده و کانادا در اوج شهرت خود قرار دارد. دلیل این امر کاربردی بودن فناوری STT در زندگی روزمره، حوزه‌های مختلفی همچون آموزش، پژوهش و توان‌بخشی معلولان است.

[irp posts=”22468″]

باتوجه‌به افزایش اهمیت هوش مصنوعی در چند سال اخیر نیز متخصصین کشورمان کوشیدند تا با بومی‌سازی محصولات فناورانه روند توسعه هوش مصنوعی در کشور را همچنان فعال نگه دارند. در همین رابطه است که یک شرکت دانش‌بنیان داخلی موفق به بومی‌سازی فناوری STT گردید. لازم به ذکر است که به طور مشخص این فناوری گفتار انسانی را تشخیص می‌دهد و می‌تواند به کمک هوش مصنوعی آواهای گفتار را تجزیه‌وتحلیل کند. سپس به کمک یک پایگاه‌داده، آواها شناسایی می‌شوند و بر اساس آواها نوشتار متنی قابل ویرایش در دسترس کاربر قرار خواهد گرفت. رابط کاربری این محصول بسیار منعطف و کاربرپسند است و شما می‌توانید با استفاده از آن، متن دلخواهتان را پیش از دریافت خروجی، ویرایش کنید.

STT

جالب است بدانید که حالت معکوس این فناوری به نام TTS نیز به‌اندازه کافی شهرت دارد و این شرکت دانش‌بنیان به تولید فناوری آن اقدام کرده است. TTS مخفف Text to Speech بوده و قابلیت آن را دارد تا در حوزه‌های تخصصی مختلفی به کار برده شود. در فناوری TTS متن الکترونیکی از سوی هوش مصنوعی پردازش شده و به گفتار انسانی برگردانده می‌شود. به‌واقع این فناوری می‌تواند به خوانش متن‌ها، بر اساس گفتار انسانی بپردازد.

این شرکت دانش‌بنیان داخلی اذعان داشت که علی‌رغم کاربردپذیری این محصول، هنوز آن‌طور که باید از این سرویس استقبال نشده است و این تنها یک دلیل دارد، عدم اطلاع‌رسانی. به همین دلیل لازم است که اطلاع‌رسانی کافی درباره نحوه و چگونگی استفاده از این محصول صورت گیرد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]