پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 فراخوان توسعه سامانه‌ تشخیص خودکار مدولاسیون و کدینگ بر مبنای هوش مصنوعی

فراخوان توسعه سامانه‌ تشخیص خودکار مدولاسیون و کدینگ بر مبنای هوش مصنوعی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

چهلمین فراخوان «توسعه سامانه‌ تشخیص خودکار مدولاسیون و کدینگ در سامانه‌های شنود بر مبنای هوش مصنوعی» منتشر شد. این فراخوان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری منتشر شده است.

گروه‌های پژوهشی علاقه‌مند و متخصص این حوزه می‌توانند راه‌حل‌های خود را تا 19 تیر ماه به‌صورت پروپوزال در سامانه غزال به نشانی ghazal.inif.ir/grant بارگذاری کنند. پروپوزال بارگذاری شده در سایت غزال باید در قالب Word  نوشته شده باشد.

در اطلاعیه صندوق نوآوری و شکوفایی که در سایت این مرکز منتشر شده است بر اهمیت سامانه‌های پایش طیف یا تجهیزات شنود در جنگ‌های الکترونیک تاکید شده است. کار این سامانه‌ها پایش سیگنال‌های مخابراتی و ماهواره‌ای است و از‌طریق همین پایش می‌توانند اپراتور را از وجود خطر مطلع سازند. در این سامانه‌ها دو کار اصلی انجام می‌شود: مدولاسیون و کدینگ سیگنال‌های دریافتی.

مدولاسیون فرایندی در فناوری‌های مخابراتی است که طی آن تلاش می‌شود با روش‌های خاصی سیگنال پیام به مسافت‌های طولانی فرستاده شود. از مدولاسیون به این خاطر استفاده می‌شود که هم از پهنای باند استفاده بهینه شود و هم بر مسافت انتقال پیام افزوده شود.

صندوق نوآوری و شکوفایی از گروه‌های پژوهشی خواسته است که روشی جدید برای انجام این دو فرایند پیشنهاد دهند، چرا که روش‌های سنتی که در حال حاضر در این فرایند‌ها استفاده می‌شود مشکلات عمده‌ای دارد. این روش جدید استفاده از هوش مصنوعی است. در این پروژه تحقیقاتی مجری تحقیق اول باید به تشخیص خودکار مدولاسیون با استفاده از هوش مصنوعی بپردازد و سپس برای فرایند دوم، یعنی کدینگ سیگنال نیز فرایند تشخیص خودکار دیگری پیشنهاد دهد.

همچنین گروه‌های پژوهشی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شرکت ارزیابان فناوری امیرکبیر به شماره 0991234762،02186013862،02186013859 تماس بگیرند.

صندوق نوآوری و شکوفایی یکی از مراکز وابسته به نهاد ریاست جمهوری است که هدفش تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، کاربردی کردن دانش و دستاوردهای پژوهشی و تکمیل زنحیره ایده/محصول/بازار است.

 

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]