پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
  «نگاهی به مطالعات میان‌رشته‌ای هوش مصنوعی» در قالب نشستی برگزار می‌شود

 «نگاهی به مطالعات میان‌رشته‌ای هوش مصنوعی» در قالب نشستی برگزار می‌شود

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

نشست «نگاهی به مطالعات میان‌رشته‌ای و کاربرد هوش مصنوعی در علوم گوناگون» با ارائه محمدحسین امیرحسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه شرق لندن برگزار می‌شود. دکتر محمدحسین امیرحسینی که دوره علوم دکترای کامپیوتر خود را در دانشگاه متروپولیتن لندن انگلستان گذرانده و کارشناسی ارشد IT  را از دانشگاه  کاونتری انگلستان اخذ کرده است.

وی استاد دانشگاه جامع علمی- کاربردی تهران در دروس مرتبط با IT، مهندسی نرم‌افزار و مدیریت مدرس، کارشناس فنی آموزش الکترونیکی و مشاور آموزشی دانشگاه رایانه‌ای تهران و نیز مدرس دوره‌های تربیت مدرس مدیر وب‌سایت آموزش و کارشناس فنی مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران (ایران کد) است.

مطالعات میان‌رشته‌ای اشاره به حوزه‌های نوین در دانش دارد که بیش از یک زمینه محض دانشی را مورد مطالعه قرار می‌دهد. روش برخورد میان‌رشته‌ای فرصت عبور از مرزهای سنتی رشته‌های گوناگون دانش را با هدف رسیدن به نتیجه مطلوب در یک رشته فراهم می‌سازد.

مطالعات میان‌رشته‌ای

فعالیت علمی میان‌رشته‌ای

در یک فعالیت علمی میان‌رشته‌ای، متخصصان دو یا چند رشته و دارای تخصص علمی در ارتباط با شناخت، حل یا تحلیل یک پدیده، موضوع یا مسئله معمولاً پیچیده و واقعی با یکدیگر تعامل و همکاری علمی می‌کنند؛ بنابراین، فعالیت‌ علمی میان‌رشته‌ای زمانی معنا پیدا می‌کند که شناخت و فهم علمی و دقیق پدیده یا مسئله‌ای پیچیده یا ناشناخته که از ظرفیت و دانش یک رشته یا تخصص خارج است، هدف باشد.

در این نشست سعی شده است کاربرد هوش مصنوعی در علوم گوناگون مدنظر قرار گیرد و به مطالعات میان‌رشته‌ای دراین‌خصوص توجه شود. گفتنی است نشست حاضر توسط هسته هوش مصنوعی مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه و مرکز پژوهش های مجلس با همکاری مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. لازم به توضیح است که مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نهادی وابسته به مجلس شورای اسلامی ایران است که پژوهش‌های علمی لازم را به‌منظور استفاده در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیمات حقوقی و فناورانه انجام می‌دهد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]