Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 هدیه هوش مصنوعی برای نابینایان: امکان شرکت در مسابقات دو فراهم شد

هدیه هوش مصنوعی برای نابینایان: امکان شرکت در مسابقات دو فراهم شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

گوگل در حال توسعه سیستمی با استفاده از کاربردهای هوش مصنوعی است که برای کمک به افراد کم‌بینا یا نابینا در مسابقات دو طراحی شده است. «پروژه راهنما» که یک برنامه تحقیقاتی و در مراحل اولیه‌اش است، با هدف کمک به استقلال بیشتر افراد با مشکل بینایی در حال توسعه یافتن است. با کمک این برنامه دیگر لازم نیست افرادی که مشکل بینایی دارند نیاز مداوم به کمک یک انسان یا سگ‌های راهنما داشته باشند. در واقع گوگل با توسعه این برنامه تلاش کرده تا از هوش مصنوعی برای نابینایان و کمک به آن‌ها استفاده کند.

برای استفاده از این سیستم، یک کنترل کننده به دور کمر بسته می‎‌شود و فعال‌کننده آن هم روی یک موبایل اندرویدی نصب می‌شود. «پروژه راهنما» همچنین توانایی استفاده از دوربین تلفن همراه را هم دارد. در هنگام حرکت این برنامه صداهایی را از طریق هدفون ارسال می‌کند که درباره منحرف شدن از مسیر یا موانع هشدار می‌دهد. این صداها در یک طرف هدفون بلندتر و در طرف دیگر آرام‌تر پخش می‌شوند تا امکان شنیدن صدای بیرون هم برای افراد فراهم باشد. نیازی به اتصال اینترنت نیست و در شرایط مختلف آب و هوایی و روشنایی مختلف هم برنامه به خوبی کارش را انجام می‌دهد.

گوگل این سیستم را با کمک توماس پنک، رئیس و مدیر اجرایی «چشمان راهنما» برای کمک به افراد نابینا و مشتاق به ورزش دو، توسعه داده است و به نظر برای تکمیل پروژه به دنبال همکاری با سازمان‌های دیگر است.

گوگل در سال‌های اخیر برنامه‌های بسیار دیگری با استفاده از هوش مصنوعی برای نابینایان توسعه داده بود. برای مثال مسیریاب‌های دقیق پیاده‌روی گفتاری که افزونه‌ای برای گوگل مپ است، به این افراد کمک می‌کند تا به طور مستقل در مکان‌های عمومی تردد کنند. همچنین هوش مصنوعی کروم توانایی تشخیص تصاویر و توصیف آنچه می‌بینند را دارند. برنامه دیگر اپلیکیشن مراقبتی گوگل است که می‌تواند در صورت وجود مانع در مسیر افراد هشدار صوتی بدهد و حتی توانایی خواندن نوشته‌ها با صدای بلند را هم دارد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

 

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]