هوش مصنوعی جدید Adobe تنها با یک کلیک ویدئوی شما را تدوین میکند
محبوبیت ابزارهای طراحی و تدوین شرکت Adobe از جمله Photoshop، Lightroom و Premiere در میان طراحان و حتی کاربران غیرحرفهای، نیاز به توضیح ندارد و هر شخصی که قصد اعمال تغییرات بر روی محتوای صوتی و تصویری خود را داشته باشد، حتماً یکی از این ابزارها را تجربه کرده است. پس از محبوبیت برنامههای مولد تصویر مبتنی بر AI از جمله Midjourney و Dall.E، مجموعه Adobe هم تلاش میکند تا نهتنها از گردونه رقابت جا نماند، بلکه با اضافهکردن هوش مصنوعی به نرمافزارهای خود، حرف اول را در میان ابزارهای مولد تصویر بزند.
پیشازاین، برنامه Photoshop در آخرین بهروزرسانی خود، میزبان یکی از محبوبترین ابزارهای ویرایش تصویر با نام Generative Fill بود که به کاربران این امکان را میداد تا تنها با نوشتن تغییرات مد نظر خود، تمام یا بخشی از عکس خود را اصلاح کنند. حال Adobe در کنفرانس سالانه خود تحت عنوان Adobe MAX، پا را از عکس فراتر گذاشته و با معرفی ابزار Project Fast Fill، دستیاری شگفتانگیز را در اختیار تدوینگران قرار میدهد.
Project Fast Fil مانند دیگر مولدهای هوش مصنوعی، بر پایه دریافت متن و تبدیل آن به تصاویر مرتبط طراحی شده اما آنچه که این ابزار را از دیگر رقبای خود متمایز میکند، قابلیت اعمال تغییرات بر روی ویدئو است. انتظار میرود که آخرین دستاورد Adobe در تدوین ویدئو بهوسیله هوش مصنوعی با برنامه Premiere ادغام شود و به طراحان این امکان را بدهد که تنها با نوشتن درخواست خود، اشیا را از ویدئو حذف یا به آن اضافه کنند و یا عناصر پسزمینه را تنها در عرض چند ثانیه تغییر دهند. پیش از این، اعمال چنین تغییراتی بر روی یک ویدئو برای کاربران نهچندان حرفهای تقریباً غیرممکن بود و تدوینگران حرفهای هم میبایست زمان بسیار زیادی را به انجام این اصلاحات اختصاص میدادند.
Adobe در دمویی که از Project Fast Fill به نمایش گذاشت، کاربردها مختلف آن را مورد بررسی قرار داد. در ویدئوی اول، مجری برنامه با استفاده از این ابزار، چند رهگذر که در حال عبور از پیادهرو هستند را تنها با یک کلیک حذف میکند. در ویدئوی دوم نیز یقه لباس مردی که به سمت دوربین در حال حرکت است انتخاب میشود و با نوشتن واژه «کراوات» (Tie)، Project Fast Fill یک کراوات را به لباس او اضافه میکند. در هر دو ویدئوی نمونه، چهار نتیجه متفاوت در اختیار کاربر قرار میگیرد تا متناسبترین گزینه را از میان آنها انتخاب کند.
نکته شگفتانگیز Project Fast Fill اما در نوع اعمال تغییرات آن است. با اینکه اصلاحات تنها بر روی یک فریم اعمال میشود، اما این هوش مصنوعی قادر است ویرایش انجام شده را بر روی تمامی ویدئو اعمال کند و پس از آن، نتیجه را به طور خودکار با متغیرهایی مانند نور، سایه، حرکت و… تطبیق بدهد.
ابزار Project Fast Fill بهتازگی فاز آزمایشی خود را آغاز کرده و مشخص نیست که چه زمانی به طور عمومی در دسترس مخاطبان قرار میگیرد. باید منتظر ماند و دید که این فناوری جالبتوجه تا چه حد میتواند فرایند تدوین ویدئو را دچار تحول کند. نظر شما دراینرابطه چیست؟