برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 تحولی که هوش مصنوعی در رسانه ایجاد خواهد کرد

تحولی که هوش مصنوعی در رسانه ایجاد خواهد کرد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از فارس نیوز، فرهنگ میرمحمد صادقی، مشاور مدیریت فناوری اطلاعات و هوشمندسازی صنایع و نیز عضو حقیقی کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در گفتگویی که با خبرنگار این خبرگزاری داشت عنوان کرد: فناوری‌های هوش مصنوعی به طور روزانه و نیز فزاینده در زمینه تولید و توزیع اخبار مؤثر بودند. همچنین، با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی که در رسانه کاربرد دارند، روزنامه‌نگاران در داستان‌نویسی موفق‌تر عمل می‌کنند.

ایشان در ادامه اشاره داشتند که در حال حاضر در دنیا متخصصین بر این موضوع تمرکز دارند که هوش مصنوعی چطور می‌تواند به تقویت دموکراسی و رسانه بینجامد. رسانه رکن پنجم دموکراسی است. به همین دلیل برای تقویت دموکراسی‌ها یکی از راه‌هایی که در نظر گرفته شده است، توسعه هوش مصنوعی در سیستم‌های مردم محور و نیز به‌کاربردن چت‌بات‌ها در تهیه اخبار و اطلاعات درست برای شهروندان است.

رسانه

مطالبه رهبر معظم انقلاب

صادقی همچنین به مطالبه رهبر معظم انقلاب اشاره داشت و افزود که در آینده تمام صنایع زیر چتر هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت. اما پیش‌بینی می‌شود بخش‌های نظیر ترافیک شهری، مدیریت انرژی، کشاورزی، ریشه‌کنی فساد، صنایع، پُست و جرم‌شناسی با سرعت بیشتری به هوش مصنوعی تجهیز شوند.

او در راه ایجاد یک نگرش واحد برای توسعه سریع‌تر هوش مصنوعی در کشور، بر این عقیده بود که رسانه باید بتوانند با آموزش مردم و مسئولان کشور زمینه‌های یک حرکت جمعی به سوی هوش مصنوعی را فراهم کند. ایشان افزودند: برای تصاحب جایگاه حقیقی خود در دنیا و تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب، به سه رکن باید توجه کرد. نخست، تدوین یک سند راهبردی برای ایجاد نگاه مشترک و اجماع. دوم، تقنین و ریل‌گذاری قانونی برای حرکت دستگاه‌ها در این مسیر و سوم تخصیص بودجه مناسب.

ایشان درباره اهمیت وجه تقنینی سند راهبردی هوش مصنوعی، به این نکته اشاره داشت که تا سال 2018 حتی آمریکا و چین نیز هیچ سندی در این زمینه نداشتند، اما تا اواخر 2020 اغلب کشورهای پیشرو در این زمینه از جنبه تقنینی کاستی‌های خود را برطرف کردند. ایشان در شرایط فعلی راه رسیدن به مطالبه رهبر معظم انقلاب را در قدم اول، جبران کاستی‌های کشور در جنبه تقنین هوش مصنوعی برشمردند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]