Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 معرفی واتسون، به عنوان دستیار صوتی IBM

معرفی واتسون، به عنوان دستیار صوتی IBM

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شرکت IBM با معرفی دستیار هوش مصنوعی خود به نام «واتسون»، از قابلیت‌های خودکاری خبر داده است که هدف‌شان ساده‌سازی تجربه‌ کاربران از مراکز برقراری ارتباط است؛ بدین منظور از عامل‌های مجازی استفاده می‌شود که مسائل کاربران را سریع‌تر حل می‌کنند.

این فناوری جدید را می‌توان ورود چشمگیر شرکت IBM به عرصه‌ رو به رشد و پرطرفدار ارتباط با مشتریان دانست. در این عرصه، IBM و برند واتسون (که از شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های هوش مصنوعی به شمار می‌رود)، باید با غول‌های فناوری مدرنی همچون AWS، گوگل و مایکروسافت، رقابت کند.

واتسون

همکاری با Intelepeer

تعدادی از آخرین فناوری‌های IBM حاصل همکاری این شرکت با Intelepeer هستند؛ Intelepeer ارائه‌دهنده‌ CPaaS است. در واقع، مراکز برقراری ارتباط می‌توانند شماره‌ تلفن‌هایی را که Inetelepeer فراهم می‌آورد، وارد دستیار واتسون کنند، تا فرایند پاسخگویی عوامل مجازی را خودکار کنند و قابلیت‌های تشخیص صدا را ارتقا دهند.

دن میلر، تحلیل‌گر ارشد و بنیانگذار Opus Research، می‌گوید: «قابلیت‌های دستیار جدید واتسون IBM از این نظر حائز اهمیت‌ هستند که شرکت‌ها ترجیح می‌دهند، ابزارهای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی که در مراکز برقراری ارتباط خود به کار می‌برند، قادر به درک و کنترل شهودی تعاملات بین مشتریان و عاملان مجازی و انسانی باشند، تعاملاتی که اغلب پرآشوب هستند.»

[irp posts=”12080″]

میلر معتقد است: «محتوای مکالمات بین شرکت‌ها و مشتریان کنونی یا بالقوه‌شان به صورت پیوسته در حال تغییر است. بنابراین، به‌روزرسانی دستیارها باید به نحوی باشد که در هر لحظه، این ویژگی‌های در حال تغییر را منعکس کند. به بیان دیگر، شرکت‌ها می‌خواهند برای هر مراجعی، یک پاسخ خاص و متناسب داشته باشند.»

واتسون

تاریخچه‌ای غنی

به گفته‌ میلر، آخرین تغییرات پیشرفته دستیار واتسون به خوبی نشان می‌دهد که چرا شرکت‌ها همچنان برند IBM و محصولات هوش مصنوعی او را ترجیح می‌دهند. این محبوبیت به اسم و رسم و تاریخچه‌ غنی IBM باز می‌گردد.

میلر توضیح می‌دهد: «موتورهای هوش مصنوعی و قابلیت‌های پردازشی IBM از نظر سرعت، حجم اطلاعات قابل‌پردازش، گوناگونی مدل‌ها و الگوریتم‌ها و همچنین سرعت پاسخ‌دهی به مسائل مشتریان، همه‌وهمه هم‌سطح قابلیت‌های گوگل هستند. IBM در حوزه‌ هوش مصنوعی مکالمه‌ای و توسعه‌ APIهایی که در مرکز ارتباط با مشتریان به کار می‌روند، پتانسیل خوبی از خود نشان داده است.»

شرکت IBM بر این باور است که ابزارهای جدید و همکاری‌اش با Inetelepeer در نهایت منجر به ارتقای تجربه‌ کاربرانش خواهد شد.

[irp posts=”20555″]

براین لاویز، مدیر بخش مدیریت محصولات هوش مصنوعی و داده در IBM، می‌گوید: «همکاری با Inetelpeer به ما اجازه داده است کار را برای مشتریان‌مان آسان‌تر کنیم و تجربه‌ آن‌ها را ارتقا دهیم.»

ویژگی دیگر عامل واتسون این است که رونوشت مکالماتی را که بین عاملان مجازی و مشتریان صورت می‌گیرد، در اختیار افراد شاغل در قسمت خدمات مشتریان قرار می‌دهد و بدین طریق، کار آن‌ها را سبک‌تر می‌کند.

علاوه بر این، قابلیت جست‌و‌جوی دستیار واتسون به او اجازه می‌دهد، علاوه بر ارائه‌ پاسخ‌های متناسب با سؤالات مشتریان، بافتی را نیز مشخص کند که پاسخ را از آن پیدا کرده است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]