Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 حضور پررنگ پایان‌نامه های حوزوی در عرصه هوش مصنوعی و اجتهاد

حضور پررنگ پایان‌نامه های حوزوی در عرصه هوش مصنوعی و اجتهاد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری حوزه، یک حرکت علمی در حوزه‌های علمیه برای فراگیری عمیق هوش مصنوعی ایجاد شده است. به گفته آیت‌الله اعرافی: در حال حاضر بیش از 50 پایان‌نامه و رساله در زمینه هوش مصنوعی و اجتهاد در حال انجام هستند که نشان از یک حرکت بزرگ و تحقیقی در قشر روحانی دارد.

ایشان در جلسه ستاد هماهنگی حوزه‌های علمیه سراسر کشور ضمن اشاره به حضور پررنگ پایان‌نامه های حوزوی در عرصه هوش مصنوعی اعلام کردند: امروز بیش از هر زمانی حوزه‌های علمی در معرض هجوم قرار دارد. به شکلی که چند هزار مؤسسه مطالعاتی در غرب در حال حاضر مشغول شناسایی روحانیت شیعی و نهاد دین هستند.

ایشان ادامه دادند که: حوزه‌های علمی امروز علاوه بر مطالعات درون رشته‌ای، نیازمند مطالعه فرارشته‌ای نیز هستند. به طور مثال حوزه در تهیه و تدارک اسناد مورد نیاز نظام اسلامی، مانند سند الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی خوب عملکرد است.

پایان‌نامه

توصیه‌نامه اخلاق هوش مصنوعی یونسکو

در ادامه ایشان علاوه بر نقد سند 2030 و توصیه‌نامه اخلاق هوش مصنوعی یونسکو، افزودند که ورود حوزه‌های علمیه به عرصه اخلاق کاربردی در هوش مصنوعی نشانگر مطالعات فرارشته‌ای است که به‌تازگی در حوزه‌های علمیه آغاز گردیده است. ایشان اظهار داشتند که در عرصه این سنخ از مطالعات عقب هستیم و برای رسیدن به سطح مطلوب باید بیش از این به تحقیق و پژوهش در این زمینه بپردازند.

ایشان تأکید کردند که مسیر این پژوهش‌ها باید معطوف به نیازهای اجتماعی باشد. همچنین، افزودند که با توجه به این نکته، لازم است تا این نوع از مطالعات در حال انجام که به صورت واسپاری دنبال می‌شود به شکل جدی به دنبال رفع مشکلات اجتماعی باشد.

بر طبق گفته‌های ایشان طرح گفتمان ملی انقلاب اسلامی از جمله برنامه‌های حوزه برای پاسخ به نیازهای اجتماعی کشور است که در لوای آن نقشه جامع مطالعات درون رشته‌ای و فرارشته‌ای حوزویان مدیریت و رتبه‌بندی خواهد شد. ایشان تأکید کردند که: در همین تنگناهای علمی و فکری کشور، کاروان‌های بزرگی شکل‌گرفته است که منجر به حل و رفع مشکلات مهمی در کشور و جامعه شده است.

این مسئول حوزه بر رشد حوزه‌های مطالعاتی و پژوهشی در مراکز استان‌ها نیز تأکید کرد و اظهار داشت: در مراکز استان‌ها، علاوه بر آنکه نیازمند ترتیب محقق و پژوهشگر هستیم، باید به راه‌اندازی پژوهش‌سرا و پژوهشکده‌ها نیز بیندیشیم.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]